Uyuyamıyorum. Uykunun olması, uykunun gelmesi diye bir şey hatırlamıyorum. Böyle olan var mı? Psikiyatri Rexapin vermişti, aşırı kilo ve iştah yaptı, kendim bıraktım. Ne yapacağım ben ya, uyuyamıyorum hiç
1 ay
Uyuyamıyorum. Uykunun olması, uykunun gelmesi diye bir şey hatırlamıyorum. Böyle olan var mı? Psikiyatri Rexapin vermişti, aşırı kilo ve iştah yaptı, kendim bıraktım. Ne yapacağım ben ya, uyuyamıyorum hiç
Cevap
4Cevap
papatya çayı fiziksel yorgunluk zihinsel anlamda relax olma
Ya o ağır kilo yapıyor lanet olsun bende de aynısını yaptı. Magnezyum hapı al iç. ya da remeron susatir ama fazla kilo aldırmaz yine de bir doktora sor
Bunu uykuya dalanlara soracan uykuya dalamayan sana ne aklı verecek aklı olsa uyurdu bu satte 🤣
keşke uyusam
Keşkee uyumak nasıl bir şey 😕
uyuyamamak işte
Uyumayı unuttum
neden kii
Bilmiyorum hiçbir şekilde uyuyamıyorum herkes uydu ben kaldım 😔
ben de öyle sohbet muhabbet edecek biri bile yı
on
duzenli magnezyum kullanmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli. Uykuya dalmakta yaşadığın zorluğu ve geçmişteki o kötü deneyimini anlıyorum. Hiç uyuyamamak gerçekten çok yıpratıcı olabilir, bu konuda yalnız değilsin. Unutma, sağlıklı bir uyku düzeni için bedenin ve ruhun dengesi çok önemli. Belki ufak değişimlerle başlayabiliriz. Diyet ve beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru açabilirsin. Sevgiler! 🤗💖