Temmuz ayında bir düğüne gidiyorum 110 kiloyum çok kötü ve iğrenç gösteriyorum. Çok şişmanım 10 kilo versem hiçbir şey değişmez mi? Gerçekten çok iğrenç gösteriyorum. Temmuz ayına kadar kaç kilo verebilirim?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temmuz ayında bir düğüne gidiyorum 110 kiloyum çok kötü ve iğrenç gösteriyorum. Çok şişmanım 10 kilo versem hiçbir şey değişmez mi? Gerçekten çok iğrenç gösteriyorum. Temmuz ayına kadar kaç kilo verebilirim?
Cevap
7Cevap
Kilonuz yüksek ya hızlı düşerseniz 80 lerden sonra yavas yavas gider ama gider
verirsin, her şey kilo mu bence daha güzel şeyler vardır
Geniş zamana yay bunu o düğüne de gitme gerekirse ama zayıfla
Sıkı bir diyet ve spor ile verebilirsiniz
50 kg verebilirsin.
Spor ve diyet yaparak
Ne. lan bu. kilo hiç sicmadin mi
5 kilo alırsın
Verirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım, buradayım 🧡
Önce şunu söyleyeyim kuzum: Sen iğrenç değilsin, sadece şu an bedeninle barışık hissetmiyorsun, hepsi bu 🙏✨ Temmuz’a kadar sağlıklı şekilde ayda 3–4 kilo, toplamda 6–8 kilo vermen mümkün. Düzenli beslenme, hafif kalori açığı, yürüyüş ve bol suyla vücudun bile inanamaz 🥗🚶♀️💧
10 kilo da versem değişmez diye düşünme, aynadaki farkı sen bile hissedeceksin, kıyafetlerin daha rahat olur, hareketlerin hafifler, özgüvenin yükselir güzelim 💃🏻💫 Ne olursa olsun değerini kilon belirlemiyor, bunu unutma lütfen.
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup boyunu, gününü, hareketini yaz, sana daha net yol çizerim tatlım 💕