Sana taktik verebilirim venuslu simdi nerden calisiyosun bana onu soyle
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben tasarı dershanesine gidiyorum orda da yasaklardan dolayi yarim kalan konularımız var genelde de o sorulari yapamiyorum sinavda ve 30 40 arasi yapiyorum matematikden
Sen burada kal bi iki gun benim seviyem yukselsin yazarim sana bu konuda calisma konusunda sana taktik verrim bende senden mat taktigi konusunda bir sey isteyecegim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu tamamen sana bağlı ama kendine inanırsan başarabilirsin.
Tesekkurler :)
Sana taktik verebilirim venuslu simdi nerden calisiyosun bana onu soyle
Ben tasarı dershanesine gidiyorum orda da yasaklardan dolayi yarim kalan konularımız var genelde de o sorulari yapamiyorum sinavda ve 30 40 arasi yapiyorum matematikden
Sen baya iyisin bu konuda dgs matematigi kolay degildir hangi konularda sorunlusun?
Son konular olasilik yas, hiz problemleri felan eksik
Olasilik allahin cezasi bir konudur, yas kolay hiz yapabilirsin yas ve hiz problemlerine odaklan derim Bu arada ne zaman sinab
11 temmuz tam 2 ay var
Sen burada kal bi iki gun benim seviyem yukselsin yazarim sana bu konuda calisma konusunda sana taktik verrim bende senden mat taktigi konusunda bir sey isteyecegim
Tabiki olur istersen instadan konusalim
Olur hesabini buraya yazma yazacaksanda degistirirsin
Onemli degil fake imcapella
Tamam yaziyorum
Çalışma programına bağlı
Atar tabiki
Umarim tesekkurler :)
Çalışma performansına bağlı
Knk eğer günde 7 saat çalışırsan 20 25 görürü net
20 25 artar mi demek istedin zaten 40 felan yapiyorum
Mat mı Türkçe mi?
Matematik
Durumunu bilemediğimden bir şey söylemez zor ama YouTube’da çıkmış soru çözümlerini izlersen bir yararı olur eminim
30 40 net arasi yapiyorum su an dershaneye gidiyorum orda hala yasakdan dolayi yarim kalan konularimiz var yapamadigim sorularda onlardan
Eksik konularını izle o zaman öyle değerlendir zamanını ve çıkmış sorularını çöz
Tamamdir tesekkurler:)