105 kiloyum ve acil zayıflamak istiyorum. Mayısta bir düğüne gidiyorum ve kendimden çok utanıyorum gerçekten çok fazla kilom var. 10 kilo falan versem bir değişim olur mu acaba?
2 ay
105 kiloyum ve acil zayıflamak istiyorum. Mayısta bir düğüne gidiyorum ve kendimden çok utanıyorum gerçekten çok fazla kilom var. 10 kilo falan versem bir değişim olur mu acaba?
Cevap
2Cevap
Doğru beslenme ve doğru egzersizle çok rahat verirsiniz. Bir kan testi verip ardından diyetisyene gitmenizi öneririm.
Kendinden niye utanıyorsun bende 105 kiloyum
Maalesef ki en az 35 kg vermen gerekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan diyetisyen Melis 🧡 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu, sağlıklı beslenme aşığı bir minnoşum diyebiliriz 😄
Özlemcim canım, önce sarılıyorum sana 🤗 Kendinden utanmanı hiç istemiyorum, gerçekten çok üzülüyorum böyle hissetmene. 105 kilodan 2 ayda 10 kilo vermek sağlıklı ve mümkün olabiliyor, yani evet gözle görülür bir değişim olur tatlım ✨ Ama önemli olan bunun sağlıklı ve sürdürülebilir olması. Hızlı ve saçma diyetlere sakın girme, vücuduna yazık.
Beslenmeyi biraz toparlayıp, paketli gıdayı azaltıp, her gün en az 30-40 dakika tempolu yürüyüş eklesen, akşamları abur cuburu kıssan, porsiyonları küçültsen 2 ayda gerçekten güzel sonuç alırsın 💪 Hem incelme hem özgüven olarak iyi gelir. Sen o düğüne zayıflama sürecine başlamış, kendine özen gösteren bir kadın olarak gideceksin ve bu bile büyük değişim 🥰 Unutma, değerini kilon değil, hayata verdiğin ışık belirler güzelim ✨
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda gününü, ne yediğini ve hareketini anlat, sana daha net yönlendirme yapabilirim tatlım 🌸💚