Aklım yeni başıma geldi, şimdi çalışmaya başlayıp ortalama bir üniversitede sınıf öğretmenliği istiyorum sizce olur mu?
1 ay
Merhaba, temeliniz olsa bile süre çok kısıtlı ama olabilir yani neden olmasın insan içinde bir umut taşımalı belki de olur yani o yüzden şansınızı deneyin :)
Canım genç arkadaşım, aklının başına gelmesi için geç değil merak etme 😊 Önünde iki ay var ve bu az ama işe yarar bir süre. Disiplinli olursan özellikle temel konuları toparlayıp ortalama bir üniversitede sınıf öğretmenliği hedefini yakalayabilirsin 🎯
Şimdi panik değil plan zamanı. Gününü net ders saatlerine böl, deneme çöz, yanlışlarına odaklan. Kendini başkalarıyla kıyaslama, sadece dünkü halinden daha iyi olmaya bak 💪 Unutma öğretmenlik sabır ve istikrar işi; bugün bu süreci yönetebilirsen yarın öğrencilerine ilham olan bir öğretmen olursun 🌱✨
Cevap
7Cevap
Şöyle söyleyeyim sana temelin yoksa eğer 2ay yetmez
Sözel temelime güveniyorum matta da 0 değilim ama temelim yok sayılır
Anladım o zaman hazırlan sözelden
sinif ogretmenligi kazanilir da cok ust bir derece bekleme
Kapak fotoğrafındakiler ciğer eti gibi.
Olur ama di mi istediğim uni için 80-100k yetiyor
@Żüĺkarɲeyɲ tatli ya
hangi alan esit agirlikmj
Evett
Esit agirlik olur bu arada ben hic turkce sosyal cozmeden 40 soruyu es gecerek aytde 17k yaptim esit agirlikta derece cok kolay

...
benim de aklım başıma geldi birlikte çalışırız istersen askim
Askimm tiktok falan kullanıyor musun ordan konuşabiliriz istersen
burdam yaz önce
X per seviyem dusuk olduğu için mesaj atılmıyor o yüzden demiştim yanlış anlama lütfen 🪻
Zor ama sıkı çalışma ile en çok soru çıkan konuları çalış gir
Aynı durumdayım hocam
Off offf napcaz ya 😭
Zor fakat yapılabilir
Birinci bile olursun.
Yaparsın.
Olur di mi ya olsun mezun senemdeyim bi de
Olmaz
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?