Aile & Toplum 2 ayda ne olur ne olmaz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne değişir ne değişmez Güncellemeler+1 yıl 65 günde Güncellemeler+1 yıl Mesela zor bir iş yetişir mi 2 ayda ne olur ne olmaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bunun hesabini once 2 gün üzerinden yapalım burada serüvenden seruvene zıplarz yoksa 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Son 2 gün işlerini yetiştirdiysen bunu da halledersin mi demek istediniz Yorumla MrYurtman +1 yıl 2 ayda cok sey değişir cok şey unutulur senaryolar biter biter başlar. Sen değiştirmek istediğin şeyin üstüne yoğunlaşmalisin bnce 🌸 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🌸hemen yoğunlaşıyorum ✨ Yorumla MrYurtman +1 yıl Konuyu çok merak ettim 😅 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Neyi değiştirmeye çalışıyoruz anlamadım 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesleğimi 😀 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. her şey zamanın insiyatifine bağlı 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. neyin değişmesini bekliyon:) 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her şey olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapabilirim yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bunun hesabini once 2 gün üzerinden yapalım burada serüvenden seruvene zıplarz yoksa 😂
Son 2 gün işlerini yetiştirdiysen bunu da halledersin mi demek istediniz
2 ayda cok sey değişir cok şey unutulur senaryolar biter biter başlar. Sen değiştirmek istediğin şeyin üstüne yoğunlaşmalisin bnce 🌸
Teşekkürler 🌸hemen yoğunlaşıyorum ✨
Konuyu çok merak ettim 😅
Neyi değiştirmeye çalışıyoruz anlamadım 😀
Mesleğimi 😀
Değişir mi değişir bilemeyiz
her şey zamanın insiyatifine bağlı
neyin değişmesini bekliyon:)
kendine, istedigin seye bagli bu
Her şey olur
Yapabilirim yani
her şey değişir bazan hiç bir şey değişmez
her şey