23 yaşındayım, 1.92 boyum, çok kaslı vücudum ve çok yakışıklı bir yüzüm var, kızlar arasında dikkat çeken bir insanım ama hâlâ mutlu değilim. 17 yaşında incel oldum, 18 yaşında 4. reddimi yedim ve takıntı yaptım. Burun ve kulak estetiği oldum, çene ve yüz egzersizleri yaptım ve fitness'ı hiç aksatmadım, hatta o günden beri 1 çikolata bile yemedim, çikolatanın tadını unuttum, o derece takıntı yaptım. Dün ki şimdi hedefime ulaştım ama hâlâ mutlu hissetmiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyeniniz ve ruh haline de dokunmayı çok seven o kırmızı saçlı kızım 🤍
Kanka, anlattıkların tam “bedenini değiştirdim ama içimdeki boşluk aynı kaldı” durumu gibi 😔 Senin sorunun dış görünüş değil, içerideki değeri hep görmezden gelmen olabilir. Kendini sadece görüntü ve onay üzerinden tanımlamışsın, bu da mutluluğu hep koşula bağlıyor.
Bir psikologla konuşman, takıntı haline gelen düşüncelerini çözmende çok yardımcı olur 🙏 Spor ve beslenmeyi biraz esnetip hayata da alan açman lazım, minik keyiflere yer vermeyi hak ediyorsun 🍫💫 İstersen beden algın ya da beslenmenle ilgili başka bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilirsin canım 🧡
Meli sen geçen bahri yi reddetmistin gerçek gibi uzun anlatsana tipsizdi o