Önceden çok mutluydum, şimdi neden değilim?

Evet sevgili KS üyeleri, çok ciddi bir sorunumdan bahsedeceğim. İlkokulda çok çalışkandım karnemde 1 tane 4 olsa ağlardım o derece. E haliyle derslere ayırdığım vakti kendime ayıramadığım için "piç" diye tabir ettiğimiz insanlar tarafından çok dışlandım. Lisede kendime vakit ayırmaya başladım futbola gittim, gitar kursuna gittim, taekwondoya, yüzmeye falan gittim baya değer görüyordum lisede çok mutluydum. Lise bitti futbol bitti okul konusunda açıkta kaldım 2 sene boş boş evde oturdum bunalıma girdim aşk acıları da üstüne tuzu biberi oldu insanlara güvenmemeye başladım. Sonra üniversitede Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım. En başlarda çok güzel gidiyordu sonradan bozmaya başladı küçükken dışlandığım için yeni girdiğim ortamlarda korkularım baş göstermeye başladı. Sosyal anksiyete bozuklukları yaşadım bazen hala yaşıyorum özellikle rahat hissetmediğim ortamlarda. Korkularımı aşmaya çalışırken sınıfta kaldım, boy takıntım vardı sırf dalga geçiyorlar diye ki hala var :) Neyse hazırlığı 1 sene daha okuma hakkım var şu an yaz tatilindeyim her yönden çok kötüyüm neden böyle oldu hiç bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Önceden çok mutluydum, şimdi neden değilim?