Öncelikle hepinize merhaba ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Uzun zamandır mutlu olmadığımı fark ediyorum. Yani eskisi kadar mutlu değilim. Nedenini bilmiyorum ama dediğim gibi eskisi kadar mutlu olmadığımı fark ettim. Sanırsam ufak bir depresyona girmiş bulunmaktayım. Mesela eskiden okul varken daha mutluydum onu düşünüyorum. Mesela üniversitedeyken sevgilim olmuştu sonra beni aldattığı için ayrılmıştık. O zamanda ben daha mutluydum şu an yani mutlu değilim nedenini inanınki bilmiyorum. Bir de o kişiyle geçirdiğimiz zamanlar ve bu ara o kişi sürekli aklımda hiç aklımdan gitmiyor.
Dediğim gibi Son zamanlarda genel anlamda böyle hissediyorum. Bu son 1 ayda böyle oldu önceden yoktu. Kimseye anlatamadığım için buraya yazmak istedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu an ülkede mutlu olabilen yok maalesef ben mesela 18 yaşındayım ruhen 50 60 gibiyim o derece kötü durumdayız ülkecek dediğin gibi ufak bir depresyona girmiş olabilirsin bu düşüncelerden uzaklaşmaya çalış canını sıkma kendini üzmemeye çalış böyle yaparsan geçer mi bilmem ama en mantıklı yollar bunlar bana göre kafana kötü bir düşünce geldiği zaman dikkatini başka şeylere ver mesela onu da yapabilirsin
Anladım ya bir de saçma mı olacak bilmiyorum ama 25 yaşındayım hayatımda kimse yok. İnanır mısın bu ara hiç yazan falan da yok. Lisedeyken en işe yaramaz çocuk bile evlenmiş. Bu ara duygusal olarak da boşluktayım. Bunun da bir etkisi olabilir mu
evet olabilir çünkü sonuçta insanız malum bizimde sevilmeye ilgi görmeye ihtiyacımız oluyor çoğu zaman böyle duygusal boşluklar normal her insanda oluyordur ara sıra ama duygusal boşlukta olsan bile öyle önüne gelenle konuşmanı tavsiye etmem malum ülkemizin insanı çok bozulmaya başladı artık düzgün birini bulmak çok zor mazallah durumlar daha kötü gitmesin
Herkes aynı emin ol
Anladım peki mutlu olmak için ne yapmam gerekiyor
Ben mesela satranç oynarım online oyunlar oynarım iyi gelir
Oluyor öyle önüne bak