boy 1.68 kilom 70-75 falan en kötü bi 65-60'a inmem lazım artık obez gibi hissediyorum ama belli bir noktanın sarkmasından korkuyorum. 80-90 arası bir bedendeyim ve dediğim gibi korkunç sarkık bi hale gelirim diye korkuyorum baya. yürüyüş yaparak, birkaç basit workout yaparak kilo versem sıkıntı olur mu?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 💃✨ Tatlım önce şunu söyleyeyim, asla obez gibi konuşma kendin hakkında, kalbim sıkıştı okurken 💔 Sen sadece biraz fazlan olduğunu fark etmiş ve değişime niyet etmiş güçlü bir kadınsın, nokta. 🙏💖
5-10 kilo verince, özellikle yavaş ve sporla verirsen korkunç bir sarkma olmaz merak etme güzelim 😌 Yürüyüş, basit workout ve bol su + yeterli protein kaslarını korumana yardım eder, cildin de daha toparlak durur 💪✨ Hızlı zayıflama, şok diyet, günlerce aç kalma gibi şeyler sarkmayı daha çok artırır, sen sakin ve düzenli ilerlersen vücudun sana çok güzel eşlik eder 🌸🫶
80-90 beden aralığından 65-60 kiloya inmek istiyorsan, bunu 2-3 ayda değil 6-8 ay gibi daha yumuşak bir sürece yayman çok daha sağlıklı olur kuzum ⏳💕 Haftada 0.5 - 1 kilo arası kayıp ideal, hem psikolojin hem vücudun için en güzeli bu. Evde squat, glute köprü, plank gibi basit hareketler bile bacak, popo ve karın bölgenin sıkı kalmasına çok yardımcı olur 🍑🔥
Lütfen kendine bu kadar acımasız olma, sen şu an bile değerin ve güzelliğinle tamamsın; kilo verme sadece sağlığın ve konforun için ekstra bir hediye olsun sana 🎁✨ İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı bir plan da konuşabiliriz canım 😘🌿