Kendimden tiksiniyorum, ailem de bedenimle dalga geçiyor; nasıl zayıflayıp özgüven kazanabilirim?

1.70 66 kiloyum, çok kiloluyum, göbeğim var, yüzüm yağ torbası gibi, sivilce kaynıyor, siyah noktalarım desen ayrı, gıdığım var, akşam yemek bizde 9'da yeniyor, 6'da yiyorum ama bana özel yapılmıyor, ekstra olarak evde zorbalanıyorum, kıs kıs gülmeler mi dersin, obez demeler mi dersin, yapınca da zorbalıyorlar, yapmayınca da, ekstra olarak bu diyet için uygun alışverişler yaptığım zaman yiyorlar vb. Bu olaylar hep oluyor, kavga ettiğim zamanlarda sesimi çıkardığımda daha da büyüyor ama olay hiç kapanmıyor, annem babam ses çıkaran tipler değiller, yapan kişiler ablalarım. Tekrar kusmaya başladım, siyah noktalarım çok gözüme batıyor, dışarı çıkıyorum, çok güzel kızlar var, bana bakmasalar bile bana bakıyorlarmış gibi hissediyorum, sanki dalga geçeceklermiş gibi. Kıyafet giyiyorum, yandan et fırlıyor, kısa şort falan giymedim hiç. Nasıl değişebilirim, bunları aklımdan çıkarabilirim, nasıl zayıflayabilirim, fikri olan var mı

Kendimden tiksiniyorum, ailem de bedenimle dalga geçiyor; nasıl zayıflayıp özgüven kazanabilirim?