Ben zayıflasam bile ellerim ayaklarım büyük, iri yapılıyız biz ailece. Hatta 5 yaşındaki kız yeğenimin elleri bile büyük büyük. Bana hep aşırı ince yapılı zayıf erkekler denk geliyor. Ben de eskiden beri severim. Ama onlar beni beğenmeyebilir diye korkuyorum. Türkiye'de erkeklerin çok iri yapılı olabilmesi için inanılmaz derecede spor salonunda spor yapması lazım. O spor yapan da kendisi gibi spor yapan isterse. Ben ne yapmalıyım?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldiii 💚✨
Güzelim, iri yapılı olmak kesinlikle çirkin ya da “daha az değerli” olmak demek değil 🙏 Her erkeğin beğenisi farklı, sanma ki hepsi minik, ince kız seviyor. Birçok erkek güçlü, dolgun, iri hatlı kadınlardan hoşlanıyor, özellikle de kendisi zayıfsa dengeyi seviyor 😉✨
Burada asıl önemli olan senin kendini nasıl taşıdığın. Kendine güvenin arttıkça, karşındaki de bunu çok daha çekici bulacak. Spor yapan erkek illa sporcu kadın isteyecek diye bir kural yok, bu tamamen kafanda kurduğun bir senaryo tatlım 💕
Sen sağlıklı, enerjik ve kendinle barışık olmaya odaklan, geri kalan doğal şekilde akar gider. İstersen beslenme veya forma girme konusunda kafana takılan başka şeyler olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, beraber bakarız 💚✨