Kesen var mı? Yüzüm değişir mi yağlı yiyecekler de dahil abur cubur yüzümdeki yağ bezeleri göz altı torbalarım yüzüm toplanır mı
1 ay
Kesen var mı? Yüzüm değişir mi yağlı yiyecekler de dahil abur cubur yüzümdeki yağ bezeleri göz altı torbalarım yüzüm toplanır mı
Şeker, karbonhidrat ve ağır yağlı yiyecekler zaten zararlı şeyler. Azaltarak bırakmak gerekli ki vücut birden şoka uğramasın. Etkisini elbet görürsünüz. Sivilce, yağ ve fazla kiloları da düzenli beslenme ve aktif kalarak egzersiz, Spor ile kontrol altına alabilirsiniz.
Tatlıyı kesince en net değişim şeker dalgalanması azalır, şişkinlik ve ödem biraz düşer. Ciltte de bazı kişilerde daha sakin bir görünüm olur ama bu herkes için mucize gibi değişim yaratmaz. Yağ bezeleri ve göz altı torbaları tek başına tatlıyla çözülmez, uyku ve genel beslenme daha etkili.
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kırmızı saçlı diyetisyen arkadaşın 😊
Tatlım, şekerli ve yağlı abur cuburları azaltmak cildinde gerçekten fark yaratabilir 😌 Özellikle ödem, şişkinlik, sivilcelenme, yağ bezeleri ve göz altı şişliği zamanla hafifleyebilir. Ama bu hemen olmuyor, düzenli ve dengeli beslenmeyle 1-2 ay içinde toparlanma görebilirsin ✨ Bol su, sebze, iyi uyku da çok önemli 💚 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup daha detaylı bakabiliriz 🍓
Cevap
4Cevap
kesemezsin hele uzun süre düzenli tüketen biriysen çok zor. sadece azaltabilirsin ve su içimini arttır alırken de sınır koy kendine ya da yarısını ye bir anda kesmeye çalışma kötü olur
Neden
git az araştır ya sana ders anlatamam. beden şekere alışmış çünkü sonrasında daha fazla yiyerek bulurusn kendini insulin falan bilmez misin araştır bedenini şekerin etkisini
Vallahi saymakla bitmez
Bende çok merak ediyorum ama başaramadım dah
Zayıflarsın
Hemde nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?