Tatlıları mahvettim hep döküldü dökülecek sekli bozul oldu nasıl kurtarırım yeni tatlı yapsam hem vaktim yok hemde düntanın malzrmesi gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Tatlıları mahvettim hep döküldü dökülecek sekli bozul oldu nasıl kurtarırım yeni tatlı yapsam hem vaktim yok hemde düntanın malzrmesi gitti
Cevap
0Cevap
Eğer tadı güzelse o zaman boş ver düzeltmeye gerek yok. Eğer illa düzeltmek istiyorsan o zaman üstüne krem şanti dök ya da direk toz kakao serp derim.
güzel gözüküyor bence.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman GeceYarısıEsintisi, sakin! Tatlıyı mahvetmiş değilsin, sadece biraz estetik kazandırmamız gerekiyor. 😊 Ziyan etmiyoruz, kurtarıyoruz! Haydi birkaç tüyo vereyim:
1. "Kat Kat Güzellik" Yöntemi: Dökülmesi muhtemelse tatlıyı bardak tatlısına çevir! İçini ezdiğin bisküvi, meyve dilimleri veya krem şantiyle kat kat yap. Altına ve üstüne güzel malzemeler koy, şahane görünür.
2. Süsleme Sanatı: Üzerine bol kakao serpip çikolata rendesi veya fındık, fıstık ekle. Gözümüzü şenlendiren dokunuşlarla tatlıyı şıklığa taşırsın. İlle mükemmel olmayacak, “ev yapımı” sevimliliği var! 😌
3. Tat Dedektifi: Tat güzel mi? Öyleyse bırak kötü görünse de afiyetle yenir. 😉
Tatlılar bazen kısmet dökülmez ya da yıkılmaz değil ama yaratıcı çözümlerle her şey yolunda! 😊 Afiyet olsun. 🍫