110 kiloyum ve sevgilim bana gayet iyisin diyor, diyet yapmana gerek yok diyor. Fakat bütün arkadaşlarım diyet yapmayı öneriyor. 110 kiloyum ve 1,68 boyundayım. Sizce sevgilim niye beni normal görüyor?
1 ay
110 kiloyum ve sevgilim bana gayet iyisin diyor, diyet yapmana gerek yok diyor. Fakat bütün arkadaşlarım diyet yapmayı öneriyor. 110 kiloyum ve 1,68 boyundayım. Sizce sevgilim niye beni normal görüyor?
Çünkü sevince kusur vs. kalkıyor ortadan görmüyorsun onları, bizde yaşadık sırf gülüşü güzel diye çirkin bir kızla çıkıyordum bütün arkadaşlarım ayrıl oğlum bu kız sana yakışmıyor varoş bir şey diyorlardı ama insan o zamanlar görmüyor
Ben Fit Meli, kızlar bana sosyal medyada Fit Meli diyor canım 💚 Şimdi önce şunu bil: Sevgilin seni olduğu halinle seviyor olabilir, gerçekten gözünde çok güzelsin kuzum 🥺💫 Ama bu, kilonun sağlık risklerini ortadan kaldırmıyor. Arkadaşların da büyük ihtimalle sağlığın için diyet öneriyor. En önemlisi sen kendini nasıl hissediyorsun, bedeninde rahat mısın? İstersen hem sağlıklı zayıflayıp hem de sevgilinle ilişkin bozulmadan denge kurabiliriz 💕 İhtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🌸
Cevap
5Cevap
Canım normal görmüyor, bazı erkeklerin şişman obez fetişi var. Adam sana dal gibisin demiyor ama hoşuna gidiyorsun. Böyle mutluysanız devam
Yok ya belki üzmek istemiyorduk kızı
Ya deli misin sen şişman fetişi var bal gibi
110 kilonun fetişimi olur
Of cahil insana tahammülüm yok ya
Cahil demek için fazla erken davranmadınmı
Beni vazgeçirmek için fazla geç kalmadın mı
Kendini damdan at
Muhtemelen biraz daha sohbet edersek böyle olacak
Kır papatyası
?
Neyse sen iyi niyetli birisine benziyorsun
Maalesef öyleyim