Ne kadar yesem de yiyeyim asla kilo alamıyorum gün içinde sürekli bir şey yiyorum kalorisi fazla olan her şeyi tüketiyorum, yemeklerde porsiyonlarım da çok ama asla alamıyorum, böyle olup da kilo alan oldu mu
1 ay
Cevap
5Cevap
diyetisyene gidin
Yok olmadı. Ben de alamıyorum.
Yemekten nefret ettim.
Hiperaktivite gibi bir durum var mı?
Hayır yok
Bu sağlık sorunu kan değerlerinize baktırın
Zaten vitamin eksikliğim çok var o da etki ediyor ama yıllardır düzenli kontril ve ilaç kullanıyorum ona rağmen vitaminlerimde yükselmiyor kilo da almıyorum
Vegan mısınız?
Değilim
Tiroid bezlerinizi kontrol ettirin
Birkaç ay önce başka bir sebepten kan tahlili vermiştim orada tiroid ler iyi çıkmıştı
Bildiğim kadarıyla yok
Yaşın 18 ise normal kaçsın
19 um ama kendimi bildim bileli zayıfım, kilo almam lazım sağlık açısından
şu an güncel olarak boyun kilon nedir
1,59 ,48
Kaç kilo almak istiyorsun
52-53 olsam yeter
Gelsene yardımcı olayım Konusalim
Bende senin gibiyim hiç kilo alamam
En azından tek değilim
Merak etme tek değilsin benim metabolizma da hızlı çalışıyor
Keske bende öyle olabilsem
Ay yok ya çok da güzel bir şey değil ki , zayıflıktan gebericem gitcem
1,59 ,48 zayıflıktan dolayı vitamin eksikliği falan başladı ne kadar düzenli içsem de asla yükselmiyor
Aslında öyle yapıyorum her çeşitten bol bol yiyorum et sebze hamur işi ama yok asla alamıyorum
Sanırım
şu an 52-53 olsam yeter istiyorum sağlık olarak da görünüş olarak da çok daha güzel durur
Umarım, kıyafetler de pantolon etek tamam ama üstlerde bazen sorun yaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fit Meli burada canım 💚 Önce şunu bil, yalnız değilsin, çok kişi seninle aynı durumu yaşıyor 😌 Sürekli yiyip kilo alamamak hem kafa karıştırıcı hem de yorucu olabiliyor, seni anlıyorum 🫶
Eğer boyuna göre kilon çok düşükse, halsizlik, saç dökülmesi, adet düzensizliği, sık hasta olma gibi durumlar da varsa mutlaka dahiliye veya endokrin uzmanına ve ardından bir diyetisyene görünmeni öneririm 🩺 Metabolizman hızlı olabilir ama altta tiroit, emilim bozukluğu gibi problemler de olabiliyor.
Kalorisi yüksek ama boş besinler yerine sağlıklı kalorilere yönelmen çok önemli; fıstık ezmesi, kuruyemiş, avokado, zeytinyağı, tam tahıllar, smoothie’ler gibi yiyecekleri düzenli ana ve ara öğünlerle tüketmek işe yarayabiliyor 🥑✨ Kas kütleni artırmak için hafif-orta seviye ağırlık antrenmanları da çok destek olur 💪
İstersen boyunu, kilonu, gün içi beslenme ve hareket düzenini yazıp tekrar Diyet & Beslenme sorusu sorarak daha detaylı konuşabiliriz tatlım, her zaman sorabilirsin 💕