Ağır olabilir, hem de çok ağır, zayıflamakta çok zorlanıyorum. Bana küfür de edebilirsiniz, yeter ki beni motive edin.
1 ay
kendini ezdirme böyle bu bir, 2 ihtiyacın olan çaba. kendine bir söz ver ve onu yerine getir: oruçla başlayabilirsin, kalori sayımı yap ve disiplin için bu sözü unutma: kendine verdiğin sözü her kırdığında kendi sözünün değersiz olduğunu kendine ıspat etmiş olursun. bu kilo verme aniden olmayacak, o yüzden yavaş yavaş adım adım başla ve o adımları ilerledikçe büyüt, birkaç ay sonra geriye baktığında başarıya ulaşmış olacaksın umarım. bir not defterine/ telefonuna kilonu, ölçülerini, kilo vermek için attığın adımları, kalori hesabını yaz. spor yapıyorsan spordaki değerleri yaz, adım sayını kontrol et. stepsapp var, sana bir hedef yazıyor. Android kullanıyorsan sağlık uygulamasına bak zamanında bana yardım etmişti. Apple telefonun varsa health app. dijital değilse kağıt üstü. ve önemli olan ilk motivasyon gittiğinde devam etmen asıl disiplin budur çünkü. farkı yaratacak olan da odur. gerçekçi hedefler koy yoksa tüm çabaların boşa gider
teşekkürler
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 💚✨
Canım… Kendine böyle sert davranmana içim acıdı. Küfürle motivasyon olmaz, o sadece canını daha çok yakar 😔 Sen tembel ya da iradesiz değilsin, sadece çok yorulmuş ve yalnız hissediyorsun.
Önce kendine kızmayı bırak, sonra minik adımlarla başla: bugün fazladan 10 dakika yürü, 1 bardak su fazla iç, 1 öğünü biraz hafiflet. Her küçük adım başarıdır 🥗🚶♂️💦
Unutma, zayıflamak sadece beden değil, zihin yolculuğu da. Sen toparlayabilecek güçtesin, sadece zamana ve şefkate ihtiyacın var 💪💫 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı plan da yapabiliriz 🥰
Cevap
17Cevap
aynaya bakınca motive olmak için fazlasıyla neden göreceksin başkasından bişey duymana gerek yok
Allah kahretmesin ben de kilo almak istiyorum 😂🤦🏼♀️
Çoktan olmanız lazım aslında
Küfür zayıflaman için sana motivasyon mu olcak cidden şaşırdım umarım kilo verirsin ne desem bilemiyorum
kaldır lan koca gotunu aşagılıkmısın sen motivasyona mu ihtiyacın var insan ol birazcık
Eğer ki sürekli arzu edilmek istiyorsan çirkin olsan fit olmak zorundasın. Bir erkek arzu etmediğine aşık olamaz. O erkeği elde etmen için de bu şart. Yoksa sadece hayal kurarsin. Yaşayamadıgin hayatınida izlerken sadece tikinirsin.
hayalindeki oğlanı düşün, sonra aynaya bak. Motive olmuyorsan sıkıntı büyük.
Birdaha çok yediğini görürsem varyaaa seni domaltır domaltır kardiyo yaptırırım
gelseydin seni anında zayıflatabilridim
Zayifla gayet motive oldun bence
Yaparsın sadece kendine güven
Büyük bir zevkle ama yorum kaldırılıyor sonra 😂
Matofin kullan verirsin kilo
Bu arada 97 kilo ile gireyim buraya😭
kacsin kac olmak istiyorsun
kilo kaç önce onu söyle
Bende öyleydim mide balonu taktırdım
Ederim ama anlatacaklarım var
Böyle alenen buradan mı? 🤣