diye de değil de daha doğrusu sağlıklı beslenmeye, protein odaklı yemeye çalışıyorum. spor yapıyorum. her sabah yumurta yemekten sıkıldım, o yüzden yulaf düşünüyorum
1 ay
diye de değil de daha doğrusu sağlıklı beslenmeye, protein odaklı yemeye çalışıyorum. spor yapıyorum. her sabah yumurta yemekten sıkıldım, o yüzden yulaf düşünüyorum
Yulaf yiyenin kendine saygısı yok bence atların neden zayıf olduğunu da 1 kere yulaf yeme gafletine düşerek anlamış oldum 😂 1 lokma alınca değil yeme isteği, yaşama isteğin gidiyor 😂
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 🥰🍓
Yulaf kesinlikle sağlıklı beslenmeye ve spora çok yakışıyor canım 💪🏼 Ama olayı “nasıl hazırladığın”. Süt veya yoğurtla, içine biraz meyve, ceviz/fındık, biraz da chia veya keten tohumu eklersen hem tok tutar hem proteinini de güzel tamamlarsın 🥣✨ Her gün yumurtaya mahkûm değilsin yani 😄 Takıldığın başka bir şey olursa yeni bir soru sor, beraber bakarız 💕
Cevap
5Cevap
direkt sütle karıştırıp ye güzel olur
1 kaseyi geçme ama
Cok çeşitli kullanım imkanı olan bi yiyecek gunluk kalori miktarını gelmeyecek sekilde tüketirsen işine cok yarar
Evet tok tutuyor tostuda guzel oluyor👍
beni doyurmuyor ya 3 yemek kaşığı yulaf biraz süt üstüne meyve ekliyorum ama yok
Yenir.
Her gün yerim
yenir
Yenir
sen yeme
Yenmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?