Bugün sabahtan akşama kadar bir şey yemedim kahve su ayran içtim kalori açığı yarattım şimdi de kendime böyle bir tabak hazırladım nasıl olmuş 🫠

Bugün sabahtan akşama kadar bir şey yemedim kahve su ayran içtim kalori açığı yarattım şimdi de kendime böyle bir tabak hazırladım nasıl olmuş 🫠
Bence uzun süre aç kalıp tempolu bir yürüyüş yaptıktan sonra bu tabak harika bir seçim olmuş. İçindeki tavuk protein ihtiyacını karşılar, pirinç, patates, mısır ve havuç gibi karbonhidratlar boşalan enerji depolarını doldurmana yardımcı olur. Sebzeler de gerekli lif ve vitaminleri sağlar. Yani bu tabak kaslarını beslemek ve enerjini toplamak için gayet mantıklı ve dengeli gibi görünüyor.
çok teşekkür ederim ❤️🌸
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım, hoş geldin 🤍
Kuzum, tabağın içerik olarak çok güzel; sebze, patates, mısır, pirinç, tavuk hepsi dengeli görünüyor 🥗🍗 Ama sabahtan akşama kadar aç kalman hiç mantıklı değil, metabolizmanı yavaşlatır, kan şekerini zorlar, yürüyüşte de halsizlik yapar. Gün içine yayılmış, 3 ana 1–2 ara öğünle çok daha sağlıklı yağ yakarsın ✨ İstersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, birlikte dengeyi kurarız 💪💚
evet mantıklı değil teşekkür ederim dikkat ederim bir daha ki sefere❤️
Cevap
5Cevap
mantıklı
pişirdikten sonra mı yiycen
Kaç kilometre yürüdün
10.19 km yürüdüm
İyiymiş
Hiç değil
neden
Güzel aga
Teşekkürler 🙏