Glüten diyeti yapıyorum 21 gün boyunca. Kuzenim kendini çok mu havalı sanıyorsun dedi. :D Neyse çocukluğuna veriyorum. :D

Glüten diyeti yapıyorum 21 gün boyunca. Kuzenim kendini çok mu havalı sanıyorsun dedi. :D Neyse çocukluğuna veriyorum. :D

Bizim ülkemizde her sey gluten içerdiği için bu diyeti yapmak cok zor, aksine işin cok zor , diyerek tebrik etmedi gerekirdi bence, bu arada nasil gidiyor? Bende hashimeto hastası olduğum icin glutensiz beslenmeye calisiyorum ama gercekten zorlanıyorum, glutensiz urunler de cok pahalı, herhangi bir listen var mıdır?
Cevap
16Cevap
Hahaha bu tarz çok bilinmeyen beslenme çeşitleri bazı insanlara sinir bozucu ve havalı geliyor nedense.
artistlik olduğunu düşünüyorlar sanırım. :D
Havalı ama iyi anlamda havalı. Herkesin devam ettirebileceği bir şey değil çünkü.
katılıyorum
Aslında havalı olmadan değil sağlık açısından değerlendirmek gerekir.
Havalı değil sağlıklı
Kendine dikkat etmek ve vücudun için bir şeylerden fedakarlık yapmak bence havalı değil gurur verici bir şey.
Yabancı herhalde bu tarz kelimelere. Ona havalı gelmiştir, bu yüzden söylemiştir. :D
Sosyal medyada her duydugunu uygulamaya calisan ve inanmadigi ya da onun icin uygun olmayan seyi modelleyenler icin bu gecerli olabilir. Onun disinda sagliga dikkat etmek adına yapılabilir.
doğru bir ayrım oldu bu
Sağlıklı beslenmek havalı görünmek için yapılmaz ki, sağlık için yapılır. Sabah yulaf yiyorum diye bana da Amerikalı diyorlar
Bunun hava ile ilgisi yok aksine aslında can sıkıcı bir durum ot yiyor sun garip yanı sağlıklı olsa da
tabii ya çok havalı avakado ve yulaf yemekte öyle bazısına 😀
jldgdl ben sağlıklı diye diyorum valla
Sağlıklı şeyler yapan insanlara sinir olan bir kitle var, anlamış değilim hahaha
Şekeri hayatından cıkarınca ciddi ciddi kilo veriyorsun zaten.
Glutensiz beslenme turkiyede biraz cebi yakıyor havalı bencede kızma banada 😄
Gluten alerjin ve buna bagli rakatsizliklarin mi var?
Bunun havalı olmakla bir alakası yok tamamen sağlık açısından böyle beslenen birçok insan var
Gozune gozune sokuyorsan tabi soyler biraz az bahset yaptiklarindan😂
Hava atar gibi konusyorsan
Demesi normaldir
Sonucta kız sana bunu en basında değil
2 3 hafta sonra demiş
Çok zor ama aşırı saglıklı
aynen ya baya iyi geldi bana
Ben 3 ay yapabildim acı çekiyıdum millet önümde herleyi gömüyor ben yiyemiyorum 😃
çok geçmiş olsun :)
Sagolun size de boş şanslar 🙏
Hayır sadece bi tercih
aynen öyle
Glütenli yersen iyi olur.
Gülten kim ve Gültenin diyetini neden yapıyorsunuz
Pahalı ne havalısı dlskdlsm
Zengin hastalığı😄
Havalı değil ama sağlıklı
Gecmis olsun
Havalı değil zor.
Ben de senin çocukluğuna veriyorum