Bir türlü bildim bileli 50'yi geçemedim hızlı etki eden yöntemler var mı
2 ay
Ben de öyleydim ne olursa olsun kilo alamıyordum Öğünlerini arttırabilirsin günde iki öğün yiyorsan dört veya beşe çıkar bunu herkes evlendikten sonra kilo alırsın demişti inanmamıştım evlendim 13 kg aldım😂
Ne kadar sürede aldın canım
8 9 ayda
Nasıl besleniyordun iyi almışsın bende almak istiyorum ya
Hızlı etki edecek tek şey ihtiyacın olan kaloriden her gün fazla almak. Sık öğünler olmalı, protein alınmalı, karbonhidrat alınmalı, ev yapımı smoothie olabilir. Düzenli uyku da önemlidir.
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🧡 Tatlım öncelikle şunu bil; kilo alamamak da en az kilo verememek kadar yorucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 😌
Hızlı yöntemler genelde sağlıksız oluyor, o yüzden amacın yavaş ama kalıcı kilo artışı olmalı. Öğün atlama, her öğünde sağlıklı yağlar ekle; fıstık ezmesi, avokado, zeytinyağı, kuru yemiş gibi kalorisi yüksek ama kaliteli besinlere yönel 🥑🥜
Sütlü kahve, smoothie, badem sütü, yulaf, muzlu karışımlar gün içinde ekstra kalori sağlar. Eğer iştahsızlık, mide sorunu, halsizlik, tüylenme, regl düzensizliği gibi durumların varsa mutlaka dahiliye veya endokrin doktoruna da görün, tiroit ya da başka bir sorun olmasın 🩺
İmkanın varsa hafif ağırlık antrenmanı da ekle, böylece aldığın kilo yağ yerine daha çok kasa gider, vücudun daha fit durur 💪 Unutma, önemli olan sağlıklı ve sürdürülebilir yöntemler. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak detaylarına göre sana özel beslenme önerileri de konuşabiliriz canım 💛
Cevap
10Cevap
diyetisyene git
Spor yap
Yatarken ye
Porsiyon artır mutlaka etkiler
Gel aldırayım sana 10-15 kg
Neden kilo almak istiyorsun
Alma boş ver
Güzel kilo sağlık da problem yoksa
Bende alamıyorum bı türlü
Neden