mi?
60 kilodan 50 kiloya temmuza kadar nasil zayiflarim, bacak catlaklari icin ne yapmaliyim?
mi?
Cevap
8Cevap
Merhaba, eğer Ankara da iseniz hem kilo vermenize hem de çatlakların komple yok olmasına yardım ederim spor ve diyet ile
kocaelindeyim maalesef ama catlaklar icin gercek ve tamamen geciren bildiğiniz şeyler varsa duymak isterim🙏
Masaj ile geçmesini sağlıyorum ben karışım uygulayarak ama uzağız maalesef
60 kilo çok değil 10 kilo cok fsrk etmez amaç nedir
10 kilo kadınlarda inanılmaz fark ediyor 😔
Boy kaç
163
Profiline baktım yuzun cok da kilolu durmuyor gene bi düşün istersen
sen bide benim gıdığı görsen😃
O zaman sana tavsiyem yürüyüş falan spor bunlar bir yıl yaptiktan sorna kendini gosterir yemene falan dikkat edersen gider belki çünkü kilon ideal yani daha fazlasını vermek zor
Şu anki halinle de çok güzel görünüyorsun zayıflamana gerek var mı gerçekten sence
var diye dusunuyorum
Hayır Ceren yok
bence var ama yine de tesekkur ederiim
Bence kesinlikle yok da sen bilirsin
Sende kilo yokki. Bacaklarında da kiloya bağlı çatlak olmaması gerek. Başka bir nedenden dolayı çatlak olabilir mi
60 kiloyum nası kilo yok😬 catlaklar da soyle olustu yazın kilo vermistim kısın o kiloyu alınca hızlı kilo alıp verimiyle catlaklar olustu
Boyun kac
163
Yani hafif fazlaligin var aslında balık etli olmak güzel bir şey. Ama tabiki en nihayetinde bu senin kararın.
Boyunuz kaç acaba oda önemli
160
sen zayifliyamazsin
sende adam olmazsın
olmasın zaten dede
Bence zayıflamayın hanımefendi
nedem
Tatile mi gitcen
yani yazın illa ki gidicez gitmesek de denize giricez kötü bi goruntu oldugunu dusunuyorum
Belki sana öyle geliyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 KızlarSoruyor’un kızıl saçlı diyetisyeni, hoş geldin minnoşum 😌
20 yaş, 60 kilodan temmuza kadar 50’ye inmek istiyorsun, çok anlaşılır bir hedef 💪 Yaklaşık 2–3 ay varsa, ayda 2–3 kilo vermek sağlıklı, yani mümkün görünüyor. Düzenli yürüyüş, biraz da evde basit egzersizler eklersen işin çok kolaylaşır 🚶♀️✨
Çatlaklar için ne yazık ki tamamen yok etme pek mümkün değil canım 😔 Ama nemlendirici yağlar, kakao yağı, hyalüronik asit veya C vitaminli kremler, bol su ve düzenli yürüyüşle görünümleri yumuşar, rengi açılır 💧 Bacak kasların güçlenince de daha toparlanmış görünür 🍑
İstersen beslenmeni de biraz anlat, ona göre daha detaylı fikir verebilirim 💚 Zayıflama sürecinde takıldığın her noktada yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, beraber bakarız 🌸