Spor salonunda neden herkes ikili üçlü takılıyor, tek takılan yok gibi hissetmem normal mi?

4. günüm (gecem) kızlar selamlaşacak kadar bile bakmıyordu, bugün bir kızın çıkışına denk geldim laf attık birbirimize hadi bir. İçeri girdim. Zaten herkes ikili üçlü çalışıyor, neşeli bir ortam var.

Spor salonunda neden herkes ikili üçlü takılıyor, tek takılan yok gibi hissetmem normal mi?

Böyle Rus kek*su gibi girdim içeri.

Bu da spor yaparken ben. Evet, kıyafetin etkilediğini düşünüyorum, siyah giyince daha ulaşılmaz durduğumu düşünüyorum. Bir kişi geldi. Bir hareketi yapıyordum. Kendini sakatlayabilirsin dedi. Başka bir şey yapıyorum deyince sosyal anksiyetesi tuttu, bildiğin kaçtı JDJJSDJJAHDHSHSHSH. Bu arada hareketi yanlış yapıyormuşum JDNSJDHJ neyse az kilo, o kadardan bir şey olmaz. Sonra bir iki kişi sırayla gelip set sordu. Birbirlerini tanımıyor gibi yaptılar sonra ikisi arkadaş çıktı orada bir dedim Allah Allah her şeyi kendine bağlama. Orada liseden tanıdığım var, adamla birbirimizi tanımazdan geliyoruz. JDJSJDJJSDH sonra bir genç "Abla polis, asker misin" diye sordu JDJSJHDHDHSBDBBD Ya ben kimseyle diyalog kurmak istemeden gittim, bugün bir şeye hırsımdan ağladım dedim kendi kendime, onun yerine spor yapayım, kulaklık (tılsımı takmadım) 3 adımda bir insanlar bir şeyler diyor. 3 gündür kızlarla diyalog kurmaya çalışıyordum, ben ne zaman ulaşılmaz olacağım diyorum, insanlar yanımda bitiyor. 1 yıl sonra bir daha yazarım gelişmeleri

70 kiloyum. 55'e düşeyim diyordum vazgeçtim kas yapacağım. Hiç olmadığım kiloya çıktım ve memnunum. O yanak elmacık kemiğim ✌🏻 kilo iyi yerlere gitti

Güncellemeler
2 ay
Geldi konuşmuyorum dedim, dambılla squat yaparken böldü. Fitness trainer mısın? evet dedi (yalan belli) cahilmişim muamelesi yaptı bakış hapsiyle de... bölmeden devam. kadın erkek tutuşu farklı oluyor o kadarını biliyorum dedim gitti. Sonra otomat çalışmadı gene cahil muamelesi yaptı eh el kol ettim. Bölüyorsun çok konuşuyorsun saçma dedim 5 gündür buradayım böyle bir şey olmuyordu dedim. Bıdı yapma dedi sanane dedim. Buranın sahibiyim dedi aferim dedim. Bakışlardan anladığım insanları da bölmüş