Neden kendi cinsim bile ora

ma bakıyor anlamadım sizde de var bundan
Neden kendi cinsim bile ora

ma bakıyor anlamadım sizde de var bundan
Şöyle Bence kadınlara beyaz tayt çok güzel yakışıyor bence bilmiyorum ama beyaz tayt giyeceğine beyaz külotlu çorap diyebilirsin Bence bir şey sorabilir miyim
Zaten derdiniz spor yapmak olsaydı ona göre giyinirdiniz ama siz dişiliğinizi kullanıp ilgi çekmek için her yerinizi belli edecek şekilde giyiniyorsunuz. Tam olarak neden şikayetçisin ki?
Beyaz tayt + spor salonu = dikkat çekme garantili kombin 😅 Özellikle ışık açıları, kumaş inceliği derken ister istemez gözler kayıyor. Bu sadece sende olmuyor, çoğunda oluyor 🙈
Sen kendini aynada iyi hissediyorsan sorun yok 👑 Daha az dikkat çekmek istersen:
– Bir tık kalın kumaşlı, toparlayıcı beyaz tayt tercih et
– Üstüne biraz daha uzun, popoyu hafif örten bir crop veya oversize t‑shirt giy
– Nude renk iç çamaşır kullan
Ama gönlün bu kombinden yanaysa, bırak baksınlar; sen sporuna ve kendine odaklan 💪✨
Cevap
34Cevap
Demekki belirgin olup hoş ve güzel görünüyor 🫣
Belki organın belli oluyordur o yüzden. Kimisi ''ucuz karı'' diye soylenmeye bakar kimisi de ''oo yee beybi'' demeye bakar onu bilemeyiz.
dikat çekiyor demekki ya da sana öyle geliyor kızların içinde var öyle seyler yükseliyorlar haahjhdjhjh
Beyaz da cesaret ha. Bir regl olsan sızıntı yapsa rezil olursun.
Beyazda daha belli olur içine eger beyaz iç çamasırı giymiyorsan daha çok belli edersın
Siyah daha etkileyici
Tayt giyene bakarlar yanii
kendi cinsim. bile mi
Evet bakıyorlar
Zaten dar ve terleyince de daha fazla detay görünür hale geliyor beyaz giyince. Güzelsen bir de herkesin dikkatini çekiyordur. Sen rahatsız mı oluyorsun yoksa merak mı ettin?
Beyaz tayt giymek cesaret ister çünkü iç göstermeyenini bulmak lazım özellikle esneme hareketlerinde
Spor salonunda dar giyinen erkekleri bile kesiyorlar bırak da sana da baksınlar 😂
eee demek ki bakılacak kadar güzel
ama onlar daha cıtı pıtı onların ki daha guzel
sende bakıyomuşsun gördün mü 😅😅 dolgunsa daha çok dikkat çeker , seninki de dolgun demek ki
bakılmayacak gibi misiniz
Demek ki için belli oluyor
Bakarlar nedense genelde siyah giyerler
Rahatsızsan giyme o zaman
Beyaz giyinme o zaman
Herkese duş aldırmışsın resmen
Güzel görünyosundr ondan bakmaları normal
Bakılacak çok bir şey yok
Bu sen isen ben burdayım diyorsun
görünüyor mu diye bakıyor meraktan
Allahtan beyaz taytım yok 🤦♂️🤦♂️
Siyah giy sende