Hem çirkinim hemde kısayım 170 benim dış görünüşümü değiştirmem lazım ailemin maddi durumu iyi değiştirmek zorundayım kendimi 25 yaşındayım.
Estetik ve boy uzatma ameliyatı şu an için mümkün değil hem riskli hemde ailem karşı çıkar
Hem çirkinim hemde kısayım 170 benim dış görünüşümü değiştirmem lazım ailemin maddi durumu iyi değiştirmek zorundayım kendimi 25 yaşındayım.
Estetik ve boy uzatma ameliyatı şu an için mümkün değil hem riskli hemde ailem karşı çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendin için yapıyorsun niye ezsinler kime ne dış görünüşünden insanların ne düşündüğünü bu kadar önemseme
Maalesef önemsiyorum
saçmalama kendin için gidiyorsun kimse de bir şey demiyo rahat olabilirsin
Öz güven sorunu var bende
170 olman avantaj
Kısayım
190 birine göre 170 birinin kaslanmasi daha çabuk olur, eğer doğru bir şekilde spor yaparsan 3 -6 ay içinde güzel bir vücudun olur
Göbekli yağlı göğüsleri çıkmış biri kaç ayda normale döner sence ağırlık kaldırırken zorlanıyorum yapamam diye korkuyorum
Kaç kilosun, merak etme bende sıfırdan başladım
Uzun zamandır kiloma bakmadım 75 vardır tahmini
Kilolu değilsin ki ilk spora başladığında 3 kilo verirsin zaten ondan sonra düzenli beslenme ile tekrar 75 e çıkarsın ama bu sefer estetik görünüşlü biri olursun
Zor mu vücut geliştirme koşarken nefesim kesiliyor ağırlık kaldırırken zorlanıyorum başaramam ki ben
Bir kere başla çorap söküğü gibi nasıl geliyor gör. 2.5 kilolarla basladim şimdi onlarca kilo kaldiriyorumm
İlk başlarda ben yapamam çok zor diye düşündün mü
2 defa bırakıp yeniden başladım
Bir kere gitmiştim spor salonuna 2-3 yıl önce yapamadım bıraktım :)
https://photos.app.goo.gl/xx27vR3yku42zxyA7
İyi vücudun tebriklerde ben yapabilir miyim sende irade güç var bende yok güç güçsüzüm :)
Birkaç defa etrafımdan eziklendim, spora başladım günlük 1 saatimi ayırıyorum bu fotoğraf 4 aylık, acı çekmeden basaramiyorsun
4 ayda mı yaptın bu vücudu helal olsun
3 ay geçen yıl yaptım sonra vücudum yaglandi 4 ayda bu yıl yaptım deprem dolayi bırakmak zorunda jaldim
Peki beslenme nasıl ne yiyorsun içiyosun tatlı çikolata falan hiç yemiyosun dimi
Hiçbir şeyden kismiyorum kendimi her şeyi bol bol yiyorum bazı besinleri seçiyorum tabiki
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için umarım bende senin gibi başarırım
Ben teşekkür ederim beni dinlediğin için önemli olan başlaman
Kıyamam sana. Kimse bir şey demez merak etme
Öz güvenim hiç yok psikolojik sorunlarım var
Sosyal Fobi - Anksiyete Bozukluğu
Öz güven eksikliği
İyi iletişim kuramama
Kalabalık ortamlarda heyecan ve boğulma
Yeni kişilerle tanışmakta zorluk çekme
Dış görünüş olarak iyi insanları görünce eziklik duygusu
Bu sorunlarla savaşıyorum hayat kalitem çok düşük bu sorunlardan dolayı bu hastalıktan dolayıda üniversite eğitimi almadım kendimi çok cahil eğitimsiz hissediyorum ailemin maddi durumu iyi iş yerlerimiz var hiçbir şey yapamıyorm
Canını sıkma sosyalleşmeye çalış spor zaten iyi gelir kendini iyi hisseder seversin. Milletin ne dediğine bakma bende de sosyal anksiyete var.
İyide spor salonuna gidemiyorum ki
Gidersen iyi gelecek diyorum bende
Çok çirkinleştim son zamanlarda çok tatlı abur cubur falan tüketiyorum :( sen hiç gittin mi spor salonuna
beni * misin
Anlamadım