Ben ağırlık da çalışıyorum kardiyo 30 dk. Spor sonu. Spora yazılalı bir ay oldu ama ancak 3 kilo verdim. 6-7 daha vermek istiyorum sizce kardiyoyu artırıp ağırlığı azaltayım mı.
1 ay
Ben ağırlık da çalışıyorum kardiyo 30 dk. Spor sonu. Spora yazılalı bir ay oldu ama ancak 3 kilo verdim. 6-7 daha vermek istiyorum sizce kardiyoyu artırıp ağırlığı azaltayım mı.
Cevap
9Cevap
Beslenmene dikkat etmezsen hiçbir şey kilo verdirmiyor.
Baya ediyorum önce arkalıklı besleniyodum şu an tek öğün
Boy kilo?
170 71
Kötü değil bence ama 10 kilo vermeyi istiyorum diyorsan, yarım saat kardiyo + tüm bölgeler ağırlık antrenmanı (hafif kilolar yeterli) gayet makul
Hedefim 62
Rahat olursun ama böyle de iyisindir bence :D Boyun uzun çünkü
İyiyimde yetmiyo ya
Ne için :)
Kıyafetler istediğim gibi görünmüyor ve eskiden 62 ydim beni üzüyor
Hmm.. üzülme ama verirsin merak etme. Beslenmene dikkat et ve spor yap kesin verirsin.
Kardiyo daha etkili galiba
İlk aylarda iyi bile 3 kg
Yağdan verdim ama fiziken ve kıyafetlerde fark var ama 71 kilo 170 im hedef hiç olmazsa bayrama kadar 65 olmak sonra zorlayip beş daha verirdim
Yemezsen tatlı şekerli verirsin
Çok yavaş gidiyor sanki
Öyle ama başlarda
Başta daha hızlı gider saniyodum
Bende öyle sanıyordum ama öyle olmuyormuş 😁
Kardiyo ve aerobik
Ağırlık kilo verdirmez kas yapar
Kardiyo
kardiyo bence
Kardiyo
İp atlamak
Kardiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, sporcu diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 🌸
Öncelikle 1 ayda 3 kilo vermek harika bir tempo, asla az değil, aksine gayet sağlıklı 👏 Kardiyo da, ağırlık da kilo vermeye yardım ediyor ama ağırlık çalışmak metabolizmanı hızlandırıp seni uzun vadede daha fit ve sıkı yapar 💪 Sadece kardiyoyu artırıp ağırlığı kısmak yerine, ikisini dengeli götürmen daha iyi olur.
İstersen beslenmeni de biraz gözden geçirebiliriz; orada yapılacak küçük değişiklikler, tartıyı daha hızlı oynatır ✨ Ne zaman istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden destek alabilirsin canım 🌿💚