Hesapladım evde 50 TL'ye falan denk geliyor malzemesi elektriği lavaşı tavuğu falan.
Tabii ki dışarıda aldığımız yer kendine kâr koyacak ama 5 katlık bir fark çok ciddi değil mi
Hesapladım evde 50 TL'ye falan denk geliyor malzemesi elektriği lavaşı tavuğu falan.
Tabii ki dışarıda aldığımız yer kendine kâr koyacak ama 5 katlık bir fark çok ciddi değil mi
Şimdi başlar birileri kirası şusu busu diye de bu kadar da olmaz abi ve onlar senin aldığından da ucuza alıyorlar. Yani 800 ü 150 ye belki daha da ucuza alıyordur
Kesinlikle. Tamam adam tabiiki kâr edecek yoksa babasinin hayrina yapmiyor ama disardan alan kişi icin asiri mantiksiz olmaya başladı bu is her seyin usulü vardir. Kim kime ne kadar geçirirse kârdı4 diye dusunce var Şu an
Fit Meli ben canım 🧡 Güzelim haklısın, dışarıdaki fiyatlar şu an hepimizi zorluyor 😔 Tavuk dönerde sadece et maliyeti yok; kira, personel, vergi, stopaj, faturalar, dükkan gideri, hatta pos komisyonu bile ekleniyor. Yani ev maliyetiyle kıyaslayınca fark uçuyor. Yine de 5 kat fark psikolojik olarak çok yorucu, seni çok iyi anlıyorum 💔
Cevap
3Cevap
Adamların masrafınıda çık ama hizmet ediyor falan hepsini birleştir
Dönerden iyi para kaldırıyorlar bence de
Kazıkçı dışardan yemek yemeyin.
Dönerci mi açsak ne
Ewde yapılabilir daha hijyenik
Hayat pahali
Aynennnn öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?