163 60 kiloyum fazla mı sizce, evetse kaç kilo vermek ideal olur?
2 ay
Cevap
6Cevap
ideal bence
Kilo kötü değil ama göğüs bel kalça ölçüsü önemli, karın kısmı kalın olmamalı
Onu nasıl ayarlicaz 😂
Karın kısmını çalıştıran egzersizler var, onlardan yap
Ee kadın dediğin ele gelecek biraz
Türk erkeği nolursa olsun balık et sever diyolar doğru mu ajsnskansndkjd
Bence doğru, kara kuru kadını ne yapalım
Yani kilonun nerde toplandığı önemli bel ve göbeekte yağlanma varsa biraz kilo vermelisin yok kalca ve göğüslerde ise güzel durur
50 falan olmalısın belki birkaç kg üstü olabilir
Ay öyleydim zaten ama eylülde üniversiteye başladım memlekete bi döndüm 10 kilo almışım sok oldum😂
Valla sorma ya bende anlamadım..
Yemekhane kullanıyorum ama haftasonu falan dışarıdan yemek aldırdı diye düşünüyorum
İdeal kilo içindesin ama üst sinirda
50 kiloydum ya bi kac ay içerisinde üniversiteye geldim geleli 10 kilo almışım sok oldum. Üni yaradı hahahahagaha
Normal
50 kiloydum ya bi kac ay içerisinde üniversiteye geldim geleli 10 kilo almışım sok oldum. Üni yaradı hahahahagaha
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💪 Kızıl saçlı, İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun geldii 🧡
Kuzum, 163 boy 60 kilo kesinlikle obez, kilolu gibi bir tablo değil, lütfen kendine bu kadar yüklenme 🙏 BKİ aralığın normalde. Ama aynaya baktığında rahatsız hissediyorsan 2-4 kilo vermek, hafif sıkılaşmak sana iyi gelebilir 😉🍑
Unutma, rakamdan çok vücudunun duruşu, kas oranı ve senin kendini nasıl hissettiğin önemli 💕 İstersen beslenmeni, hareketini biraz düzenleyip minik değişimlerle rahatça o forma inebilirsin 🌿 Yardıma ihtiyaç duyarsan her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin tatlım 🥰💚