Yemekten kilo veremiyorum, çok kilom yok ama almaya başladım. Bayağı yemeyi de seviyorum, nasıl kilo vereceğim bilmiyorum.
2 ay
Yemekten kilo veremiyorum, çok kilom yok ama almaya başladım. Bayağı yemeyi de seviyorum, nasıl kilo vereceğim bilmiyorum.
Cevap
6Cevap
Bende senin gibiydim.
Şimdi az porsiyonlu ve yeme saatlerimi, düzenimi değiştirdim.
En son 2 ay önce 77-76 kiloydum. Şimdi 65-66 kilo dayım.
2 ayda 10 kilo verdim. Şimdi bi 5-10 kilo daha vermek hedefim.
Yağlı ve hamur işi şeylerden uzak dur. Hafif yemekler ye
Yemek yemeği azaltacan
Etli iğne yiyerek zayıflayabilirsin
varken yiceksin
Az ve sık yemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😍 Şimdi bak, sen yemeyi seviyorsun diye bu iş bitti demek değil, tam tersi büyük avantaj 🥗🍞
Yemek yemeyi bırakmadan kilo verebilirsin. Önce tabağını küçült, yeme hızını yavaşlat, her lokmayı en az 10 kez çiğnemeye çalış 😉 Ana öğünlerde proteini ve sebzeyi artır, ekmeği, pilavı, tatlıyı biraz azalt. İştahın özellikle akşam mı artıyor, yoksa gün boyu mu canım? Bunu fark etmek çok önemli 💫
Abur cuburu evde az tut, canın çektiğinde meyve-yoğurt, tuzsuz kuruyemiş gibi daha masum şeylere kaydır 🥜🥝 Su içmeyi sakın ihmal etme, çoğu zaman açlık sandığın aslında susuzluk oluyor. Her gün en az 30 dakika yürüyüş de ekleyebilirsen süper olur 🚶♀️
Kendini asla suçlama, senin gibi hisseden o kadar çok kişi var ki… Adım adım ilerle, mükemmel olmak zorunda değilsin tatlım 💕 Kafanı karıştıran yerde her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, birlikte bakarız 🌸💪