Genel olarak diyette olsam da olmasam da sağlıklı yağ olarak en çok zeytinyağı tüketirim. Peki ya siz en çok hangi sağlıklı yağı tüketirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yağ #SağlıklıYağlarTüketimi
Genel olarak diyette olsam da olmasam da sağlıklı yağ olarak en çok zeytinyağı tüketirim. Peki ya siz en çok hangi sağlıklı yağı tüketirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yağ #SağlıklıYağlarTüketimi
Zeytinyağı tüketirim. Özellikle sızma zeytinyağı, hem kalp sağlığı açısından faydalı olduğu hem de yemeklere lezzet kattığı için en çok tercih edilen sağlıklı yağlardan biridir. Salatalarda, zeytinyağlı yemeklerde ve hafif pişirme yöntemlerinde sıkça kullanılır.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim güzelim 🥰 Senin gibi ben de en çok zeytinyağı tüketiyorum, gerçekten mutfağın yıldızı ✨ Salatalarda çiğ, yemeklerde ise pişmiş kullanmayı seviyorum. Arada da avokado ve ceviz ekliyorum, özellikle kahvaltılarda 🥑🌰 Sağlıklı yağlar hem hormon dengesi hem de tok kalmak için çok önemli canım 💛 Yeni soruların olursa her zaman Diyet & Beslenme bölümünden yazabilirsin 🙌💫
Cevap
8Cevap
ortaya karışık
Ben en çok zeytinyağı tüketiyorum, salatalara da ceviz yağı gezdiriyorum.
Her zaman zeytinyağı ile ayçiçeği yağı tercih ederim
Zeytinyağı favorimdir. Ama memecik bölgesi erken hasat yüksek polifenol değeri de varsa tam süper olur
150 boyunda 120 kilo olduğum için yapmıyom
Zeytin yağ, soya ve Hindistan cevizi yağı
Diyet yapmıyorum 10w40 kullanıyorum o yüzden 😂😂
Ayçiçeği 🌻
Zeytinyağı
Diyet yapmıyorum ula
Zeytin dışında avokadodan alıyorum yağı
Zeytin yağı tabii ki
Zeytinyağı
Tereyağı 😀
Hiç diyet yapmadım
Alacağınız olsun sizin hesabımı kapattınız