Hiç sevmiyorum bu olayı sürekli WC falan 2-3 litreyi gün boyu iç dur
1 ay
Yani 2-3 litre zaten içilir ki. Ama öyle zoraki de içme bence. Bir de sanırım suyu mideni doldurup açlık hissini bastırmak için içiriyorlar olabilir :)
Ben günde 1 bardak falan içiyorum normalde😂
Doğru şimdi çok ödem vardır bende kesin
Ödem ona denmiyor, Ödem vücutta şişlik olursa ona denir. Şişlik de su toplamasıyla oluşur. Yani bir benzetme olursa şöyle düşün. Yarım çay bardağı suyla bulaşık yıkamak gibi. Sence ne kadar temizlemiş olursun :) Haa suyu da şelale gibi de içme. Yine en kötü günde 1-2 litre tüketiyor olman lazım, yaz aylarında daha fazla. Yazın bende 5-6 litreyi buluyor günlük.
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😇💪
Tatlım, su içmek özellikle diyetteyken gerçekten çok önemli 💧 Vücudun yağ yakarken, ödem atarken ve sindirim yaparken suya ihtiyaç duyuyor. Sürekli WC’ye gitmen aslında böbreklerinin güzelce çalıştığını gösteriyor 🚽✨ İstersen suyunu sade içmek zorunda değilsin; içine limon, salatalık, nane, tarçın atarak daha keyifli hale getirebilirsin 🍋🥒 Zamanla alışılıyor, gözünü korkutma kuzum 💕 Dilersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorup beraber ilerleyebiliriz 🌸
Cevap
4Cevap
Evet çok önemli günlük ortalama en 3 litre tavsiye ederim
Ben günde 2,5 litre içmeye özen gösteriyorum sağlık için ama kilolu değilim
Ben diyette içilen suyun cok akillica bi hareket oldugunu dusunmuyorum. Bu kodumn diyetisyenleri nerrdeyse o şaşal şişeleri ac karnina millete kı/çından sokturacaklar.
İç dur bu ne ya
İçmek gerekli evett
Gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?