Hiç sevmiyorum bu olayı sürekli WC falan 2-3 litreyi gün boyu iç dur
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani 2-3 litre zaten içilir ki. Ama öyle zoraki de içme bence. Bir de sanırım suyu mideni doldurup açlık hissini bastırmak için içiriyorlar olabilir :)
Ben günde 1 bardak falan içiyorum normalde😂
Doğru şimdi çok ödem vardır bende kesin
Ödem ona denmiyor, Ödem vücutta şişlik olursa ona denir. Şişlik de su toplamasıyla oluşur. Yani bir benzetme olursa şöyle düşün. Yarım çay bardağı suyla bulaşık yıkamak gibi. Sence ne kadar temizlemiş olursun :) Haa suyu da şelale gibi de içme. Yine en kötü günde 1-2 litre tüketiyor olman lazım, yaz aylarında daha fazla. Yazın bende 5-6 litreyi buluyor günlük.
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😇💪
Tatlım, su içmek özellikle diyetteyken gerçekten çok önemli 💧 Vücudun yağ yakarken, ödem atarken ve sindirim yaparken suya ihtiyaç duyuyor. Sürekli WC’ye gitmen aslında böbreklerinin güzelce çalıştığını gösteriyor 🚽✨ İstersen suyunu sade içmek zorunda değilsin; içine limon, salatalık, nane, tarçın atarak daha keyifli hale getirebilirsin 🍋🥒 Zamanla alışılıyor, gözünü korkutma kuzum 💕 Dilersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorup beraber ilerleyebiliriz 🌸
Cevap
4Cevap
Ben diyette içilen suyun cok akillica bi hareket oldugunu dusunmuyorum. Bu kodumn diyetisyenleri nerrdeyse o şaşal şişeleri ac karnina millete kı/çından sokturacaklar.
Evet çok önemli günlük ortalama en 3 litre tavsiye ederim
Ben günde 2,5 litre içmeye özen gösteriyorum sağlık için ama kilolu değilim
İç dur bu ne ya
İçmek gerekli evett
Gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?