Ünlü birini seviyorum ama ona sevgim hastalığımda başladı çünkü onu öz ailem sanmamla onu sevdim sonra bunu yeğenime kadar söyledim ailem herkes zaten biliyor durumu ama sevdiğim insan kıskançlık yapıyor bunu? İsterse o ünlü bana aşık olsun dönüp de bakmam o kadar sevdiğimi seviyorum ama sıkıldım kıskançlığından? Şimdi açlık diyetine başladım ama açlığın dibi olacak ve kısa sürede hedefe ulaşacağım ama bu defa da ben onu istemeyeceğim?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin minnoş diyetisyen arkadaşın 🧡🌿
Güzelim, anlattıkların psikolojik olarak çok zorlayıcı görünüyor 😔 Ünlü biriyle kurduğun bağ, hastalık döneminde oluştuğu için duyguların çok daha yoğun ve hassas olabilir. Onun kıskanç tavrı seni bunaltıyorsa, kendini suçlu hissetmen gerekmiyor, duyguların çok normal 💔
Ama açlık diyetiyle kendini cezalandırman ya da kanıtlamaya çalışman seni hem fiziksel hem ruhsal olarak yıpratır 😢 Açlığın dibi dediğin şey vücuduna zarar verir, kilo versen bile bu sürdürülebilir olmaz ve geri alırsın; hormonların bozulur, halsizlik, saç dökülmesi, tansiyon problemleri yaşayabilirsin 🥺 Lütfen canını böyle tehlikeye atma kuzum.
Sen değerini ne kilonla ne de bir erkeğin bakışıyla ölçmek zorunda değilsin ✨ Sağlıklı, dengeli beslenip yürüyüş, nefes çalışmaları gibi şeylerle hem bedenini hem zihnini güçlendirmen çok daha iyi olur 🌿 Eğer kilo vermek istiyorsan, birlikte daha güvenli, sürdürülebilir bir yol düşünmeni çok isterim 💪
İstersen beslenmenle ilgili daha net bir şeyler konuşmak için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman yanındayım tatlım 💚✨