Ya sevgilimi ünlü birini beğenmesinden bile kıskanıyorum. Bu nedendir nasıl geçer?

ya acaba diyorum bende bir eksik mi var? yoo gayette çok aşırı beğeniyo. tek sorunumuz böyle gereksiz huzursuzluklar kıskaclıklar kavgalar çıkarmam işte of.. ya istemiyorum beğenmesin bir ünlüyü,benden başka bir kadına bakmasın gözü benden baskasını görmesin. aman banane güzelse güzel desin geçsin. bir ünlünün fotosunu beğenmek nedir ya? mankenin ve ya? tamam bende beğeniyorum,beğendiğim ünlüler mankenler var. ama tabiki de bu hayranlık yani ya da o anlık bişey oturupta düşünmüyorum habire. ya o da mı öyledir ben mi çok yanlış yaklaşıyorum bakış açımı mı değişmeliyim? mesela ne bileyim ünlü beğendi diye gözü hep dışarda sanıyorum. o da bu konudan kavga çıkartmamı bile sinirleniyor. ünlü yani ünlü diyor ondan bile kıskanıyosun diyor. ya da sanırım kendime özgüvenim yok. aman beğenirse beğensin diyemiyorum..

ya kızlar siz nasıl karşılarşınız bu durumu? cidden tamamen kuruntularım ve senaryolarım. of benim neden normal bir ilişkim yok normal insanlar gibi normal şeylerden kıskanmak istiyorum artık. :(
Ya sevgilimi ünlü birini beğenmesinden bile kıskanıyorum. Bu nedendir nasıl geçer?