Güncellemeler
+1 yıl
aralarında bir şeymi var
işyerinde hoşlandıgım erkeği, başka biriyle sevgili olan kızla mutfakta kendilerine kahve doldurup koridorda yürüdüklerini gördüm konuşmadan dagıldılar. kıskançlıktan geberiyorum kafamda senaryolar kuruyorum kendimi yiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gereksiz ama harekete geçmesen kaptırabilirsin birine
ah işyeri aşkları :)
aralarında bir şeymi var
yok
nerden biliyorsun olmadıgını
zekiyim çünkü
nasıl harekete geçerim
muhabbetin var mı
bazen görünce selamlaşıyorum
kahve içmek ister misin diyeceksin bu kadar. sonra gerisini getirirsin
o kızı mı takip etti de kahve koydu acaba o kıza mı ilgili acaba :(
Otur bi kahve de kendine koy en son soğuk su iç üstüne
Arkadaşlar ben kimi sevdiğimi nasıl anlayabilirim? Bir kız var çok güzel ama işkolik, diğer kız ise sakin, sevecen ve daha doğal?
@MaviSever1108 ikisinin fotosunu da aç 31 çek hangisinde daha erken gelirsen onla devam
sevgiyle ilgili yorum yap, o dediğini herkes biliyor
@MaviSever1108 çoban mikmeyeceği eşeğe ot vermez sen de gönül verme
Normal bence 😄
aralarında bir şeymi var
hayır o da seni seviyor. Diğer kız sadece arkadaşı
nerden biliyorsun olmadıgını
sadece arkadaşı o kadar bir şeyler hissetse o kızın sevgilisinin olmasına izin vermezdi. Öyle düşün
ben hoşlandıgım erkeği kaptırmaktan korkuyorum
onun hangi özelliğinden etkilendin?
gonul bu boka da konuyor. kıza yürüyormu sence kahve koydular ya:(
En sonunda delirdiler
Evet
aralarında bir şeymi var
Arkadaşlar ben kimi sevdiğimi nasıl anlayabilirim? Bir kız var çok güzel ama işkolik, diğer kız ise sakin, sevecen ve daha doğal?
@MaviSever1108 ikinci tabiki ama neye ikinci suna gore ikinci mesela 1. Ile fazla vakit geciremezsin ikinci ile gecirirsin ama ikinci miyil miyil miymintiysa ikisinede bas tekmeyi
ikinci olan kız çok yavaştan alıyor her şeyi, hızlı şeyleri sevmiyor. Bu mesaj yazarken bile böyle. Çok yazışmayı sevmiyor anladığım kadarıyla
@MaviSever1108 sen ikisinide sie
Ucuncu bul
hayır öyle değilim. Başak burcuyum ve mükemmeliyetçi biriyim. Doğru ve gerçekten iyi niyetli olduğuna inandığım kızı sevmek istiyorum. Fakat bir birisi ters ertesi gün diğeri gıcık bir hareket yapınca karar veremiyorum. Arada kalmış gibi gözüküyorum. Aslında şıpsevdi biri hiç değilim. Ben sonradan yanlış insanı sevdiğim için üzülmek istemiyorum
Belli etme bari :)
aralarında bir şeymi var
@MaviSever1108 sakin ve doğal olanı sev
Biz bilemeyiz aralarında bişey varmıi. hep yanyanalar mı?
zaten onun adını bile görünce içim eriyip gidiyor. Ben ne ara kendimi bu kıza kaptırdım bro 😞
benim güzel olan kıza zaafım vardı
Olabilir belki
evet
aralarında bir şeymi var