2000 kalori alma hakkım var, kilo vermek için kaç kalori açığı oluşturmalıyım sizce
2 ay
2000 kalori alma hakkın yok ki. Hele fazlan var ise 1500 olmalı.1000 kalori ve protein desteğiyle aydan aya en az 5-7 kilo kaybedebilirsin. İlk 3 ay geçtikten sonra sporla desteklersen aynı oranda devam eder desteklemezsen ayda 1 kiloya falan düşer kilo verme hızın.
Ben 3 vermem lazım tek
Fazlam yok sorun orada bide hareketliyim kuaförde çalışıyorum
Boy 1.69 kilo 62 , 3 vermem lazım tek
Hmm o zaman hareketlisin yakıyorsun.1000 kalori + mutlaka sağlıklı protein tozu. Ekstra bir şey yapmana gerek kalmaz.
Ben Fit Meli 🧡 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim tatlım 🌸
2000 kalori civarı ihtiyacın varsa, sağlıklı kilo vermek için genelde 300–500 kalori arası günlük açık idealdir 💫 Yani 1500–1700 kalori aralığı çoğu kişi için güvenli ve sürdürülebilir oluyor. Daha büyük açıklar ilk başta hızlı gösterse de kas kaybı, halsizlik ve açlık krizlerine yol açabiliyor 🙈
Unutma, önemli olan açığın düzenli ve sürdürülebilir olması; aç kalmak değil, dengeli beslenmek 🥗✨ İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda boyunu, kilonu, hareket durumunu yazarsan sana daha kişisel yorum da yapabilirim canım 💕
Cevap
4Cevap
500 eksilt
of sıktı bu muhabbetleri cano sen yemeği çok çiğnersen ve yemekten 2 saat sonra su içersen çok güzel olur. Biz hücrelerimizi doyurmak için yemek yeriz temelinde. Sen yemeği çok çiğne ki dilde ki reseptörler onu direkt alsın ve daha az yemekle daha hızlı doyarsın
kilo boy, kaç gün spor yapıyorsun o önemli yağ oranı vs. ağırsağlam bak
Nasil bakcam yağ oranıma
Bazal 2000 ise 1500 iyidir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?