Yemek yiyorum mesela daha sonra lavaboya gidip kusuyorum diyet de yapıyorum spora da gidiyorum kilo verdiğimi hissesiyorum yaa ama gün içinde kendimde olmuyorum hasta gibiyim bu bana uzun vadede kilo verdirir mi
2 ay
Yemek yiyorum mesela daha sonra lavaboya gidip kusuyorum diyet de yapıyorum spora da gidiyorum kilo verdiğimi hissesiyorum yaa ama gün içinde kendimde olmuyorum hasta gibiyim bu bana uzun vadede kilo verdirir mi
Cevap
0Cevap
Bütün vucut dengeni bozarsın gerek yok buna . Hastalanırsın yemek borusu boğazın tahriş olur miden yemek kabul etmez. Güzel bir diyetle sağlıklı şekilde verilebilr
Anoreksi ve bulumia başlangıcı.
En kısa sürede psikiyatri desteği al yoksa ölüme kadar gidecek hatalar yaparsın.
Kilo verene kadar daha sonra eski halime dönerim
Hastalık buluyorsun uzun süre yapma halam kötü hastalık buldu bu yüzden
Bu bir hastalık ve baya tehlikeli doktora gitmelisin ayrıca saha çabuk kilo alırsın
Hastalanırsın
Hasta olursun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldim 💚✨
Canım, anlattığın şey çok ciddi, bu yaptığın şey bir zayıflama yöntemi değil, yeme bozukluğu 🙁 Sürekli kusmak; kalp ritmini bozabilir, dişlerine, midene, bağırsaklarına ciddi zarar verebilir, halsizlik ve bitkinlik de bu yüzden. Kilo versen bile sağlıklı olmaz, vücudun içeriden çöker…
Ne olur tatlım, bunu tek başına sürdürme, bir an önce bir psikiyatri/psikolog ve dahiliye veya gastroenteroloji uzmanına görün. Bu durum utanılacak bir şey değil, destek alman çok ama çok normal 🫶 İstersen başka sorularında da Diyet & Beslenme kısmında bana yine yazabilirsin 💚