Çok kötü hissediyorum 100 kiloyum ve zayıflamak istiyorum diyet yapıyorum ve 1 ayda 5 kilo verdim ama her gün daha kötü ve güçsüz oluyorum. Diyet yapmaya dayanmıyorum artık çok kötüyüm ve başım dönüyor, ama zayıflamak istiyorum. Bu durumda neler yapmalıyım?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım, önce kocaman sarılıyorum sana 🤗❤️ Tatlım bu anlattıkların hiç normal değil, vücudun resmen “yardım et” diye bağırıyor. Baş dönmesi, güçsüzlük genelde çok düşük kalori, yetersiz karbonhidrat, su-tuz dengesi bozulması ya da kansızlık gibi sebeplerden olur 🚨 Özellikle 1 ayda 5 kilo verirken böyle hissediyorsan, uyguladığın diyet sana hiç uygun değil demek.
Kuzum lütfen önce sağlığını düşün, hemen çok düşük kalorili diyeti bırak ve en kısa zamanda bir dahiliye uzmanı ya da diyetisyenle yüz yüze görüş. Ara öğün ekle, tamamen aç kalma, sebze-meyve, tam tahıllar, bitkisel proteinler, sağlıklı yağlar mutlaka olsun; kilo verirken enerjin düşmemeli 💚 Unutma, zayıflamak için kendini hasta etmek zorunda değilsin. İstersen tekrar bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detaylarına göre sana daha dengeli bir yol çizebiliriz 🙏✨