Arkadaşlar aranızda aralıklı oruç yapan var mı yani iki öğün
Ben iki öğün yapıp günde 10 bin adım atacağım 20 kilo kaç ayda gider acaba
Kaç öğün yediğinin önemi yok. Kalori açığı yapman lazım. Günlük alman gereken kalori atıyorum 1700 sen günlük 1200 1300 yaparsan. 500 kalori açığı ile birde üzerine 10k adım attın mı işte o zaman işe yarar
Ya 10 bin adım cidden yeterli olur mu ben kendimi heba ediyorum 15 20 bin adim atmaya çalışıyorum yedimden 3 kat daha fazla enerji sarf ettim için diyet bozuluyor
Kaç ay sürer orasını Allah bilir
Kaç yıl sürer
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii 🧡 Şimdi canım, 20 kilonun kaç ayda gideceği; boyuna, şu anki kilona, yaşına, sağlık durumuna ve gerçekten ne kadar düzenli devam edeceğine bağlı 🧘♀️ Genel olarak sağlıklı ve kalıcı olan ayda 2–4 kilo arasıdır. Yani 20 kilo için ortalama 5–8 ay makul ve sürdürülebilir bir süre olur diyebilirim 💪 Aralıklı oruç ve 10 bin adım güzel bir başlangıç ama bunun yanında yeterli protein, sebze ve su tüketimi de çok önemli 🥗 Sakın acele edip şok diyetlere kayma, önemli olan hız değil, kalıcılık tatlım ✨ İstersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı plan yapabiliriz 💛
1 gün boşluğa gelip aşırı dozda diyet bozdum bişe olur mu
Cevap
2Cevap
İyi bir gelişme yakalarsın emin ol
Dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?