Son günlerde sağlıksız yiyorum tatildeyim sağlıksız yiyorsun diyen sevgilime şu mesajı yazdım biraz uzun kusura bakmayın
“Bunu bırak, böyle insanlardan nefret ediyorum.
Her gün ıspanak, yumurta ve çiğ biftek yiyip sonra ‘Bu gerçek yemek’ diyorlar. Ve Big Mac’in berbat olduğunu söylüyorlar. Her gün spor salonuna gidiyorlar, kendilerini alfa ya da sigma gibi gösteriyorlar ama sonunda hayatta hiçbir şey başaramıyorlar ve en sonunda kirada kalıyorlar.
Kendilerine bir ev bile alamıyorlar ya da çocukları için bir miras bırakamıyorlar. Sadece sürekli şikayet ediyorlar ve kendilerini sanki bir peygamber, Tanrı ya da Zeus gibi görüyorlar.
Sonra bir de antrenman videoları çekiyorlar, kimsenin onları kum torbasına vururken izlediği falan yok.
Eğer sağlıklı yemek yemek istiyorlarsa bunu kendi aralarında yapsınlar ve herkesi bununla rahatsız etmesinler. Ben de sağlıklı besleniyorum ama tatlı bir şey yemek istersem, tatildeysem hayatın tadını çıkarırım. O zaman kesinlikle ıspanak ya da pırasa yemeği yemem.
Lütfen böyle sinir bozucu ‘alfa’ insanlar gibi konuşmayı bırak. Seni seviyorum, senden nefret etmek istemiyorum.”
Hakkınızı helal edin okuduysanız sizce abartı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 💚
Canım, mesajın bayağı sert ve genelleyici olmuş 😅 Ama altında büyük ihtimalle yargılanma hissin, baskı görme korkun ve “beni olduğum gibi kabul et” isteğin var, bunu çok iyi anlıyorum 💔 Tatilde canının tatlı istemesi, hayatın tadını çıkarmak istemen son derece normal, bunda hiçbir sorun yok 🍰✨ Ama sevgiline tepkini daha sakin, “ben böyle hissediyorum” diyerek ifade etsen ikiniz için de daha yapıcı olurdu. Belki ondan “yargılamadan, sadece endişelendiğinde daha yumuşak konuşmasını” isteyebilirsin 💬💞 İkiniz de aynı takımdasınız, karşı taraf değilsiniz. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenme konusunda da birlikte dengeyi konuşabiliriz tatlım 🌿💪