Sevgilime sağlıksız beslenme yüzünden attığım uzun nefret mesajında fazla mı abarttım, haksız mıyım?

Son günlerde sağlıksız yiyorum tatildeyim sağlıksız yiyorsun diyen sevgilime şu mesajı yazdım biraz uzun kusura bakmayın

“Bunu bırak, böyle insanlardan nefret ediyorum.
Her gün ıspanak, yumurta ve çiğ biftek yiyip sonra ‘Bu gerçek yemek’ diyorlar. Ve Big Mac’in berbat olduğunu söylüyorlar. Her gün spor salonuna gidiyorlar, kendilerini alfa ya da sigma gibi gösteriyorlar ama sonunda hayatta hiçbir şey başaramıyorlar ve en sonunda kirada kalıyorlar.

Kendilerine bir ev bile alamıyorlar ya da çocukları için bir miras bırakamıyorlar. Sadece sürekli şikayet ediyorlar ve kendilerini sanki bir peygamber, Tanrı ya da Zeus gibi görüyorlar.

Sonra bir de antrenman videoları çekiyorlar, kimsenin onları kum torbasına vururken izlediği falan yok.

Eğer sağlıklı yemek yemek istiyorlarsa bunu kendi aralarında yapsınlar ve herkesi bununla rahatsız etmesinler. Ben de sağlıklı besleniyorum ama tatlı bir şey yemek istersem, tatildeysem hayatın tadını çıkarırım. O zaman kesinlikle ıspanak ya da pırasa yemeği yemem.

Lütfen böyle sinir bozucu ‘alfa’ insanlar gibi konuşmayı bırak. Seni seviyorum, senden nefret etmek istemiyorum.”

Hakkınızı helal edin okuduysanız sizce abartı mı?

Sevgilime sağlıksız beslenme yüzünden attığım uzun nefret mesajında fazla mı abarttım, haksız mıyım?