Bu burunda abes bir görünüm var mi sizce? Dünyanın en saçma takıntısı olabilir ama cidden hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarım saçmalama bir şey yok deseler de kendime inandıramıyorum. Sizce nasıl? Normal mi? Hayatta daha önemli şeyler, sorunlar var farkındayım ama burnumu sevemiyorum bir türlü napiyim.(Bu arada uçuk manzarası için kusura bakmayın sansürlemedim ama)
Burnum için boşuna mı takıntı yapıyorum yoksa haklı bir isyan mı?
Dünya da inan o kadar senin yerinde olmak isteyen insanlar var ki, şükretmelisin bence. Aksine böylesine küçüm şeyleri kafana takmamalısın, hayatına ve yaşamda ki tüm etkenlerine olumsuz yansımalar olabilir. Gayet güzel bir burun yapın var ve güzelde bir kızsın. Ama inan bunlar Allah’ın zoruna gider. Ve senin yerinde olmak isteyen nice kullarında hakkına girersin :)
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok çok çoooook haklısın evet biliyorum ama ışte bir gün unutsam dıger gün aynaya bir bakıyorum bu ne oluyorum şükretmem lazım evet biliyorum ama ne biliyim herkes ergenlikten çıkınca unutursun diyor inşallah öyle olur
Bak sana ufak bir sır :) (hadi bu dediğimi kimseye söyleme şşş aramızda kalsın :) ) Bazı şeyleri kendin için yaşa, kimin, onun , şunların dediklerine göre değil. Dünyanın en çirkin insanı bile olsan mutlu olmayı başarmalısın. Evet, toplum bizi etkiliyor ama toplumun dedikleriyle yaşarsak kendi öz kimliğimizi unuturuz. Bu da bu dünyaya gelmemizin şahsi olarak bir anlamı kalmamış demektir. Güzel kızsın kıymetinin ve geleceğinin değerini bil.
Yapma öyle işte üstüne yara bandı yapıştır gerekirse. Kendi kendine kurusun düşsün. Tedavisi yok dediğim gibi. İyileşir tekrar çıkar. Böyle yaparsan yayılır.
Evet 16 ve büyüdükçe burun da büyüyor diye duydum umarım daha büyümez. d sen yolma diyosun da ben isteyerek yolmuyorum bir anda kanatıyorum nasıl yaptığımi anlamiyorum bile
böyle şeyleri kuru tutmak zorundasın. Üzerine sirke sürersen kurur. Sürekli dişin falan geliyorsa sakız çiğne ya da şeker tut ağzında. Yani ağzın meşgul olsun. İz bırakırsa kötü olur. Burun Kulak büyümesi ileri yaşlarda belirgin olur şimdi vücudun büyür ancak burnun daha az büyüme gösterir. O büyüme olayları 55-60 yaşlarında belirginleşir.
55 60 mı aisnianxjakis o zamana kadar sağ mı kalırım acaba? . dd büyük ihtimal o zamanlarda torun torba sahibi olmuş olucam ve burnuna ayıracak vakit bulamıycam. d
Yoo iyi burnun sen çirkin burun görmedin galiba :)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Görmez olur muyum gördüm ve sonra onlar nasıl mutlu oluyorsa sen de öyle ol dedim ama onlar gibi olamıyorum, burnu büyük, bunu bilen ve gram umursamayan arkadaşım vardı ona çok özeniyorum
Kimseye kendimi kullandirtmam eğer öyle bir şey olduğunu anlarsam direk çemkiririm benimki böyle daha çok her şeyi alttan alıp iyimser yaklastigim için oluyor
En İyi Cevaplar