Önceden sisteme isyan ederdim. Bazıları doğuştan zengin derdim çalışmazdım. Sadece yatıp kalkardım. Şu anda ise 2 işte beraber çalışıyorum. Param var istemediğim kadar var hemde ama gençliğimin en güzel döneminde kendime vakit ayiramiyorum. Ne yapmalıyım?
O zaman paran yok maaşın var sadece. Benim mesela param var maaşım yok. Tüm zamanlar benim. Yatırımlarım benim yerime çalışıyor. Pasif gelir kazanmak için maaşını yatırıma dönüştürmelisin
Ben 4 yıl önce 220 bin tl ile başladım. şu an 5 milyon civarı hala borsada 3 milyon civarıda aldığım arsaların ederi. Fakat elindeki en küçük parayla bile borsaya girebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine vakit ayırmalısın dostum. Madem paranda var ortada sorun yok.
Param çalıştığım için var calismazsam yok maalesef
O zaman paran yok maaşın var sadece. Benim mesela param var maaşım yok. Tüm zamanlar benim. Yatırımlarım benim yerime çalışıyor. Pasif gelir kazanmak için maaşını yatırıma dönüştürmelisin
Mesela ne gibi
Ben borsada parayı kazanıyor ve karın bir kısmıyla arsa alıp kenara koyuyorum. 4 yıldır herhangi bir işe gitmedim 5 Yıldır maaş almıyorum.
Ne kadar güzel bunun için ne kadarlık bir birikim yeterli
Ben 4 yıl önce 220 bin tl ile başladım. şu an 5 milyon civarı hala borsada 3 milyon civarıda aldığım arsaların ederi. Fakat elindeki en küçük parayla bile borsaya girebilirsin
Fakir oluncada ayırdığın zaman bi işe yaramıyor zaten merak etme
Ama en azından mutluydum. Şimdi robot gibiyim sadece iş
Belirli zamanlarda kendine tatil günü ayır
İşte öyle bir imkanım yok bir şirketin idari işler sorumlusuyum. Farklı bir yurt dışı şirkette ise video montajlıyorum. İzin yok neredeyse
Bişey diyemem
İşte bu durumda duruyorum yapacak bir şeyim yok
bi işte çalışıp geçinebiliceğin kadar kazan böyleliikle geri kalan zamanda gezip eğlenirsin
Ekonomi belirli asla hayallerime ulaşamamış olurum
bi yerden fedakarlık gerekiyor
Haklısın belki birisi çözüm bulur diye yazdım ama yok galiba
eğer mutlu olucaksan bi işte çalış hangi iş geçimini sağlıyorsa çünkü gençliğin elden gider sonra yaşayamadığına üzülürsün
İşi bırak paranı ye o zaman
Helal olsn sana