Aşiret kızı gibi kaşlarım var simsiyah. Boşluğu çok kolay belli oluyor☹️
2 ay
Aşiret kızı gibi kaşlarım var simsiyah. Boşluğu çok kolay belli oluyor☹️
Cevap
3Cevap
fark etmez bana
Benim de kaşlar siyah açınca turuncu oluyor deneme bence 😀
aslinda siyah guzelde dolgun degilki. bi kiz gordum bugun masallah kasinda hic bosluk yok gibi aklima geldi soruyim dedim
Benim kaşım gür boşluk yok ama olsa da yine güzel siyah kaş insanlar boyuyor siyah olması için
Iyi geceler
hangi aşirettensin :D
TeneqeDeterjanBen Koydum asireti
biraz daha uzun olsaydı bari :D
Vallahi daha kisa koycaktim da kaynanam istedigimi yaparsan 5 kg altin dedi
5 kilo demek iyimiş :D
Aynen 5 kg takinca 70 kg olurum JSHQJHQHW
ulan alemsin :D boy kurtarsın tamamdır
boyum kurtarmiyoki ama yapcak aktivite bulmadigim icin asiri farkli aburcubur deniyorum ve olcuyu tutturuamiyorum tok olsam da yiyom bu gidislle 156 boyla 70 kilo da olurum Allahtan kapaliyim kilom anlasilmiyor
::Ddikkat et misket gibi olma :D
Aynen yuvarlanirim kim tutarsa artik banane ezilirse de onumde durmasaydj
aman düşme sakın :D
tamam dusmuyom
Kaşlarında ne varmış iyi işte
acik kas renginde kaslarin cok dolu olmasa bile belli olmuyor ama benim kasim bosluklu erkek kasi gibi dusun
Maşallah ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında bir diyetisyenim ama güzelim, kadınların güzellik algısı da ilgilendiğim konulardan biri 😌✨
Tatlım, açık kaş mı koyu kaş mı iyi diye bir kural yok. Önemli olan yüzüne, ten rengine ve tarzına uyup uymaması. Koyu, belirgin kaşlar çok çekici durabiliyor 😍 Eğer boşluklar seni rahatsız ediyorsa, kaş farı veya kaş maskarasıyla hafifçe doldurabilirsin, hepsi bu 😊 Kendini kötü hissetme, çoğu kızın aynı derdi var, yalnız değilsin 💕
İstersen dış görünüşle ilgili özgüvenini etkileyen başka şeyler için de yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🌿💪✨