İnsan bazen hayatındaki monotonluktan, yüzündeki ve cildindeki istenmeyen tüylerden, hatta saç renginden bile sıkılabiliyor. Kendine bazen özel bir bakım yaptırmak geliyor içinden. Erkekleri bilemem ama biz kadınlar gerçekten güzelliğimize, öz bakımımıza düşkün olabiliyoruz. Geçen gün kuaföre gittim, aslında amacım saçımı kestirmek ve komple yüz ağdası yaptırmaktı. Önce onları yaptırdım ama bu sırada saçımın renginden sıkıldığımı fark ettim ve saçımda bir renk değişikliği yaptım. Hiç boyatmamıştım o renge, ilk defa boyattım, güzel de oldu bence ama ben sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saçımı boyatacağımda ben, ya sarının tonlarına boyatırdım ya da kumrala boyatırdım ama bu sefer kendime değişik bir hava katayım biraz diye, kızıla boyattım saçımı... İlk iki resimdeki doğal saç rengim, sonraki iki resim boyalı hâli saçlarımın. Yorumlarınızı bekliyorum bu konuda
Dogal sac rengim mi daha guzel yoksa yeni kizil sac boyasi mi daha cok yakismis?
Kızıl sana müthiş bir canlılık katmış, yüz hatlarını da çok yumuşatmış, bence kesinlikle yeni rengin çok yakışmış 😍 Ten renginle de uyumu harika duruyor.
Sadece düzenli nemlendirici saç maskesi ve ısıdan koruyucu ürün kullan ki kızılın parlaklığı uzun süre kalsın. Böyle devam, özgüvenin saçlarından bile taşıyor 💖💇♀️✨
En İyi Cevaplar