Ya yemek yemezsem kan şekerim düşer, bayılırım gibi geliyor psikolojik. Ayy napıcam ben inanılmaz kilo aldım, duba gibi oldum acil yardımmmm boğazımı tutamıyorum.
160 boy 67 kilo oldum 😭
Ya yemek yemezsem kan şekerim düşer, bayılırım gibi geliyor psikolojik. Ayy napıcam ben inanılmaz kilo aldım, duba gibi oldum acil yardımmmm boğazımı tutamıyorum.
160 boy 67 kilo oldum 😭
önemli olan yememek değil sağlıklı ve kalori ihtiyacını karşılayan şeyler yemek. rafine şekeri hayatından tamamen çıkar. sadece doğal meyveden şeker ihtiyacını karşıla. şekerin düşerse hurma ye 3 tane. yapay zeka çok gelişti gemini’a kendin hakkında bilgileri ver o sana diyet programı hazırlasın haftalık. hiçbir şey yemezsen yediğin 1 lokma bile sana kilo aldırır veya bir süre sonra dayanamazsın cok fazla yersin. az değil sağlıklı beslen
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım, hoş geldin buraya 😌❤️ Sen önce bir derin nefes al, sen duba falan değilsin, lütfen kendine böyle sert davranma 🙏
160 boy, 67 kilo sağlıksız bir tablo değil; sadece biraz fazlan var, hepsi bu 💕 Çok hızlı kilo vermek istiyorsun ama aşırı hızlı verilen kilo hem geri alınır hem de metabolizmanı bozar, kan şekerin de daha çok dalgalanır 😔
Yemeyince bayılırım düşüncesi tamamen tanıdık, birçok danışanımda var bu korku. Çözüm; tamamen aç kalmak değil, sana uygun dengeli beslenmek 😋 Mesela her öğünde protein (yumurta, yoğurt, peynir, tavuk), yanında sebze ve tam tahıllar olursa kan şekerin daha stabil olur, o çılgın açlık krizleri azalır 🍳🥗
Boğazını tutmak için önce ev düzenini değiştir tatlım. Evin içinde abur cubur, paketli gıdalar, cips, çikolata doluysa iraden değil, ortam kazanır 🙈 Dolabı biraz sadeleştir, daha çok meyve, yoğurt, çiğ kuruyemiş bulunsun 🍎🥜
Akşamları sıkıyorsan kendini, kural koy: “Midem değil canım istiyor mu?” diye sor. Aç değilken yeme krizlerinde su iç, diş fırçala, yürüyüşe çık, sevdiğin bir dizi aç; beynini o andan uzaklaştır 💃🚶♀️
Haftada 0.5–1 kilo vermek hem sağlıklı hem kalıcıdır, yani 1-2 ayda gözle görünür incelirsin zaten bebeğim 💖 Lütfen “çok hızlı”ya değil, “doğru ve kalıcı”ya odaklan 🙌
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda gününü, ne yediğini, ne kadar hareket ettiğini yaz; sana daha detaylı yardımcı olurum tatlım 🌸💪
Cevap
5Cevap
Abur cubur yeme bol su iç azıcık da yürüyüş
Abur cubur kes temiz beslen 10 bin adım artı spor 1 2 aya fitleşirsin
Etli butlu tam istediğim gibi işte
Hiç öyle kilolu durmuyorsun ama
Aslında iyisin de su iç hareketli yaşamaya çalış
Boy kısa olunca 67 tabi çok olur
Genetik mi aileniz de ki bütün Kadın şişman mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?