Hiç kız arkadaşım olmadı, bundan dolayı olabilir mi? Yaşım 19, 1.74 boy, 62 kilom var kızlar?
2 ay
Hiç kız arkadaşım olmadı, bundan dolayı olabilir mi? Yaşım 19, 1.74 boy, 62 kilom var kızlar?
Kardeşim bunları s. et bunlar önemli değil ki. Paran , araban vs şeylerin var mı sen onları söyle selam vermeden ilk sordukları ne iş yapıyorsun kaç para kazanıyorsun artık.
Eh o da doğdu da
Ben Fit Meli 💚 Kızlar sana boyuna posuna değil, hissettirdiklerine aşık olur canım arkadaşım 😊 1.74 boy, 62 kilo gayet normal ve sağlıklı bir beden, hiçbir sorun yok 🧡 Kız arkadaşının olmaması fizik yüzünden olmak zorunda değil; özgüven, iletişim, sosyal çevre daha baskın etkenler. Kendini sev, spor yap, sosyalleş, gerisi gelir 😉 İstersen beslenme veya vücut geliştirme için yeni soru sorabilirsin 💪
Cevap
3Cevap
bence vucudunu gelistirebilirsin boyun biraz kısa ortalamaya göre
Ortlsma zatenn 184 lakin ondan dolayı sevgilim olmuyor deme
Eee bunlarla alakası ne şimdi
Kızlara bakarsan anlarsın
Bende öyle uzun birisi değilim ama çok sevgilim oldu ve her zaman ilk adımı atan ben olmadım. Kişilik, kültür, zeka, hobiler bunların çok etkisi var, görünüş olarak da tarz ce duruş önemli
Diyorsun ki kendini geliştir zayifta olsan sevgilin olur diyorsun
Evet
Kilon az biraz
Çok zayıfsin
Kas yap olur
Kastip fizik her şey değil ablam
@apolloooooo her şey değilse bu cocuga sen bul ayrıca ben 24 yaşındayım abla olucak yaşta değilim
Abla ifadesini kadın herkes için kullanıyom 20 olsan da kullanırım ben de 23 üm ve öz ablam 24 yaşında yani sen de ablasın banane be ben niye buluyom ağzı laf yapsın özgüvenli olsun kadından anlasın bulur o da birini
Bende aynıyim ama 5 tane kız arkadaşım oldu
O nasıl oldu knka para mı
Yok kanka hiç birine gram para yedirmedim
Hatta 1 ini patlattım
Nasıl oldu aq kizlar bakmaz ki
Kanka bak bu işler konuşma tarzına bağlı hangi durumda nasıl konuştuğuna giyim kuşam saç tarzına kendine uygun kişiyi belirlemelisinn ve unutma kızlar asla teklif yapmaz
Kanka bak gibi de bakıyorlar sen ne sanıyorsun koskoca Türkiye de herkes Zengin ki herkes çok mu kusursuz
Yani orası da dogru
Doğru tabi kanka kendine Uygun kişiyi bul gidip imkansız kişilere gönlünü kaptirirsan zaten asla kimseyle çıkmazsinn birde fazla 31 çekme özgüven azaltıyor
Aga günde 10fan fazla mastürbasyon yapıyorum
Kanka senin kafana sokayım malmisin ya onu kademe kademe hafta da bire indir sonra ayda bire lan kızların karşısında zaten otomatikmen yenik durumda çıkıyorsun
Oğlum geçen İzmir'de bir kıza yoo sordum sknra yanıma geldi hemen seviim kalktı aq sknra bir kizndaha geldi ama m,*demesine baktım aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?