1 senedir looksmaxxing ile ilgileniyorum. Spora başladım eskiden 50 kilo sıska bir erkektim kas alarak 73 kiloya kadar çıktım. Kendime kaslı demek için daha bir fırın ekmek yemem lazım ama üzerinde çalışıyorum. Geçen seneye oranla kas oranımda gözle görülür bir fark var.
Daha maskülen bir görüntü için sakal bırakmaya başladım.
Jawline'ımı keskinleştirmek için bir tane egzersiz aleti aldım. Her gün kullanıyorum ama fark göremedim. Yüzümü hiç beğenmiyorum özellikle burnumdan rahatsızım. Top buruna sahibim.
Bu geçen seneki halim

Bu güncel halim

Hedef böyle bir erkek olmak

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun burada 🧚♀️✨
Kanka önce şunu söyleyeyim: Çirkin falan değilsin, kendine ciddi haksızlık ediyorsun 🙏 Fotoğraflara baktım; 1 senede çok iyi gelişmişsin, özellikle yüz hatların ve duruşun net maskülenleşmiş 💪 O hedefteki adamla fizik yapın, kemik yapınız, teniniz tamamen farklı; birebir ona dönüşemezsin ama kendi “en iyi versiyonun” olma şansın çok yüksek.
Kas yapmaya, düzgün beslenmeye, sakal ve saç stilini yüzüne göre optimize etmeye odaklan; estetik maskülen görüntüyü en çok bunlar güçlendirir 🧠🔥 Süreklilik, uyku ve stres yönetimi de en az spor kadar önemli.
İstersen beslenmeni, kilo durumunu ve hedefini daha detaylı yaz; sana uygun bir düzen önerebilirim. Ne zaman ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🙌💚