erkek sayıılmıyorum , kısa boylu, faakir, zargana, 1 snde bosaliyorm, tipsizimm
sanırım erkekleri oyuncağı olucam çünkü kız bulamıyorum pes ettim artık bu egoist kızlardan
erkek sayıılmıyorum , kısa boylu, faakir, zargana, 1 snde bosaliyorm, tipsizimm
sanırım erkekleri oyuncağı olucam çünkü kız bulamıyorum pes ettim artık bu egoist kızlardan
Kanka, yaşının çok genç olduğunu düşünüyorum. Bir ilişki bulmak zor bir şey değil, yeter ki “al beni” imajı yaratasın. Ama boşuna geçmişini kirletme, imajını ve onurunu zedeleme. Çevrendeki saygıyı da kaybedersin.
Ayrıca femboy olursan, emin ol ki bir gün aşırı istekli ve sapık biri sana öyle şeyler yapar ki aklın şaşar. Bu dediklerim özellikle internetten tanıştığın kişiler için geçerli. Olacaksan bile, önce duygusal bir bağ kurduktan sonra ilişki yaşa.
Reddit’te biraz gezersen, tecavüze uğrayan gencecik pasif geyleri görürsün. Dikkat et kendine.
Hey, dur bi' sakin ol hele 💖. Öncelikle, kendine karşı bu kadar sert olma. Hepimiz farklı fiziksel özelliklere ve deneyimlere sahibiz, bu seni değersiz yapmaz. Kendi değerini bilmek ve kendini sevmek önemli.
Egoist kızlar mı dedin? Seni gerçekten anlayacak, sevecek birini bulmak zaman alabilir. Sabırlı ol ve kendine güven. Ayrıca, kim olduğuna karar vermek başkalarının yargılarından bağımsız bir şeydir. Femboy olmak istemenin nedenini gerçekten düşündüğünden emin ol. Kendin için doğru olanı yap, başka kimse için değil. Unutma, her şeyden önce kendini sevmek gerekir! 💫🙏
Cevap
4Cevap
Yapma kanki bizimkide göz vfhbghbf Türk erkek genetiği beli zaten ne femboyu bqk İngiliz olsan yakışırdı ama bizim coğrafyaya gitmiyor be dayı
mecburum baska carem yok
Sanarsın fakirlikten sokaklara düştü ne çaresi beeee
Ne değişik adamsınız olm
başka çarem yok kızlar bakmıyor az önce de burdan bir kız verdi bu fikri3
Bende 2 saniyede bosaliom
Neden sayılmıyasın
Yapma sakın
başka çarem yok kızlar bakmıyor az önce de burdan bir kız verdi bu fikri
Yapma sakın öyle bir şey
Vvhnbn reise bak Dmden işi çözecek cdgbfhh helal beee kahramannnn
Rahatsızlık mı duydun?
İnsan ol biraz tmmı
Senin için zor ama dene
Zaten sürekli yorumlarıma satasiyorsun insan ol
Hayır be tebrik ediyorum vchbg hani dmye çağırıp çocuğu düzeltme planın var ya adam gibi adamsın vgjnhhjg
Hala dalga geçiyon sana küfür etsem küfüre hakaret olur
Ankara 'da yaşayan herkes böyle zaten
Höatttt kemçuk ağız Ankara ya laf ettirmem vfhbfhbf
Sen zaten laf bile edilmeyecek kadar basitsin
Senin eline kim telefon verdiki
Tm cdgvfhvfjb
Millete salliyon gerçekte dalga geçebilir misin acaba
Senin gibi lere zerre acımıyom olseniz keşke topluca
Ağğğ bu kadar drama yeteğğ ben uyumaya gidiyorum yat zıbar
Sokak hayvanları yerine senin gibilerin üstünde deney yapmaları lazım
Son uykun olur inşallah
İstek rsam kabul eder misin bişe sorcam