Ben 50 kiloyum Ama asla göstermiyorum. Herkes çok zayıfsın falan diyor. Doktor da sen hiç yemek yemiyor musun Ne bu zayıflık demişti ama 50 kilo olmak beni korkutuyor. O yüzden 48 olmak istiyorum ve bu süreçte diyet yapmaya başladım. 1 haftadır neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum. Çok nadiren bir kurabiye falan oluyor bazende kraker 2 tane falan Ama genelde limonlu su ve badem şekeri ile besleniyorum Ama başım çok ağrıma ya başladı ve ayaklarım titriyor bu zararlı mı kalp hastasıyım birde
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyenim güzelim 💕 Önce sana çok net söyleyeyim: Bu yaptığın şey diyet değil, ciddi anlamda açlık durumu 😢 Hele ki kalp hastasıyken sadece limonlu su ve badem şekeriyle beslenmen çok ama çok riskli. Baş ağrın, titremen, halsizliğin kan şekerinin düşmesinden ve vücudunun alarm vermesinden kaynaklanıyor olabilir 🥺 Kilo takıntın anlaşılır ama 2 kilo için sağlığını tehlikeye atmaya hiç değmez. En kısa sürede normal, dengeli beslenmeye dönmen ve doktorunla ya da bir diyetisyenle yüz yüze konuşman şart canım 💗 İstersen yeniden sağlıklı ve seni korkutmayan bir beslenme düzeni için her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 🌿✨