Herkes bir ağızdan “Metabolizmayı hızlandırır, toksin atar” diyor ama gerçekten faydasını gören var mı? Sizce bu iş efsane mi yoksa gerçek mi? Kullananlar yorum yazsın!

Herkes bir ağızdan “Metabolizmayı hızlandırır, toksin atar” diyor ama gerçekten faydasını gören var mı? Sizce bu iş efsane mi yoksa gerçek mi? Kullananlar yorum yazsın!
Her sabah içiyorum aç karnına tabi ki metabolizmayı hızlandırır vücut direncinide güçlendirir içmeye başlarsan sabah kahvaltısını 1 saat sonra falan yemelisin
Su zaten ödem atar ama limonun kesinlikle cilde faydası var toksinleri bilemem çnkü c vitamini hemen uçabilen bi şey, onu suya karıştırıp bekletip tüketirsen faydasını görmezsin
Cevap
13Cevap
faydası olabilir biraz
Kapsamlı detox yapılıyırsa elbette işe yarar. En azından vitamin almış olur.😅
Öyle derler evet. Ben diyetteyken içerdim ama benim tansiyon çok düşüyor.
Tabiki. Özellikle kilo verme de dengeli beslenmede.
Metabolizmana göre değişir fakat hızlandırma etkisi olduğunu çok duydum. Yine de çok fazla içilmemesi gerekiyor çünkü bazen tansiyonu düşürüyor.
Bir dönem birinin gazına gelip içmiştim reflü oldum
Tek başına işe yaramaz adam akıllı diyet yapmadıkça faydadan çok zarar verir
Uzun zamandır bende aç karına tarçınlı limonlu su içiyorum ve gerçekten faydasını görmeye basladim
Uzun vaade de iç organlarda ki yağ birikintisine karşı işe yarasa dahi, fazla asidik olması dişlere de zarar verebilir. Bol suyla süketilmeli.
Daha önce içmedim
Her sabah içiyorum detoks etkisi yapiyor
bir dönem denedim ama faydalıdır herhalde
Benim midemi ekşitir
Ben içiyorum. İşe yarıyor bence
Yarar
Denemedim
İşe yarıyor evet
Ben de içiyorum. Tadı da güzel + C vitamini
Pek denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?