Arkadaşlar acil kilo vermem lazım lütfen yardımcı olur musunuz?
2 ay
Arkadaşlar acil kilo vermem lazım lütfen yardımcı olur musunuz?
ben günde en az 2.5 litre su içiyorum her gün kefir yiyorum arada yesil çay içiyorum onun dışında şekeri ve tuzu tamamen kesiyorum cips yemeyi bıraktım umarım kilo veririm ama bunlar ise yarıyor bir hafta bu şekilde devam et farkı görürsün ama kalıcı olması için tabi ki uzun süreler yapmak devam etmek gerek bir süre sonra canın cips şeker tuz falan da istemiyor zaten
Ben Fit Meli 💚 29 yaşındayım, diyetisyenim güzelim. Önce şunu söyleyeyim; acil kelimesi beni biraz korkuttu 😔 Hızlı verilen kilolar çok çabuk geri alınır, sağlığı da zorlar.
Yağ yakan mucize kür, hap, takviye diye satılanların çoğu işe yaramaz, bazıları da kalbe zarar verir. Ilık su, düzenli yürüyüş, sebze-protein ağırlıklı beslenme, tuz-şeker azalması en etkili “kür” aslında ✨
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup boy-kilo-yaşam stiline göre sana özel yol haritası çıkaralım tatlım 💕
Cevap
5Cevap
Patates haşlama diyeti
Hareketli hayatı seç derim
Evet en önemlisi bu ama evde yapabileceğim seyler kısıtlı 2 tane küçük çocuğum var elimden geldiği kadar spor yapmaya çalısıyorm fakat bireylerde destekleyip süreci kısaltmak istiyorum 😊
Su içmeye önem vermelisin mesela kür vs sağlıksız olabilir tok tutan doyurucu şeyler tüketilebilir protein ağırlıklı karbonhidrattan uzak durulabilir
Bağırsakları hızlandıran şeyler önemli kilo verme konusunda özellikle bağırsak sağlığı önemli
Alan varsa ben de verebilirim
Yoğurt limon biber
Boy ve kilonu yazarsan öncelikle
Aç kalarak
Kalori açıklığı oluşturuyorum ki çok fazla yemek yiyen biri değilimdir son 2 senede kullandığım ilaçlar vs çok fazla kilo almama sebep oldu. Hiç yemesemde gram oynamıyor. O yüzden takviye önerisi istedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?